Connect with us

aktuelno

BEZ IZVINJENJA DEMOKRATAMA! Direktor kompanije “Goya foods” nastavlja da hvali Trampa

Published

on

Izvršni direktor “Goya Foods” Bob Unanue usprotivio se vodećim demokratskim političarima koji pozivaju ljude na bojkot njegov lanca hrane, vodećeg u prehrambenoj industriji Sjedinjenih Država – nakon što je ove nedelje pohvalio predsednika Donalda Trampa.

Tokom ovonedeljnih dešavanja u Beloj kući, Unanue je rekao: “Danas mi je velika čast i svi smo zaista blagosloveni što imamo vođu poput predsednika Trampa koji je graditelj i zato se molimo za njega i napredak naše zemlje. “

ROBERT UNANUE : “Zaista smo blagosloveni da imamo predsednika kao što je Donald Tramp, koji je graditelj”.

Aleksandra Okasio Kortes i drugi krajnje levo orijentisani demokratski političari promovisali su bojkot kompanije Goya ohrabrujući ljude da prestanu sa konzumiranjem proizvoda iz njihovog lanca hrane jer je Unanue izneo pozitivan stav o predsedniku Donaldu Trampu.

Unanue se zatim sledećeg jutra pojavio na “FOX & Friends” rekavši da se neće izvinjavati zbog svog stave i dodao: “Kada sam 2012. godine bio pozvan od strane Mišel Obame da učestvujem u kreiranju nutritivnog  tanjira, pristao sam, kako bi se približili afroameričkoj i latinoameričkoj zajednici. Ako je tada bilo dozvoljeno podržati jednog predsednika, zašto to ne bi  važilo i danas”?!

IZVOR: Dailywire FOTO: Printscreen Twitter 

Advertisement