Connect with us

Srbija

“SVE SE DESILO U SEKUNDI”: Kamion propao kroz asfalt na Voždovcu!

Published

on

Neobična saobraćajna nezgoda dogodila se noćas nešto posle tri sata, u Kostolačkoj ulici na Voždovcu, kada je kamion koji je vozio mlečne proizvode za gerontološki centar propao kroz asfalt.

„Nije bilo snega, nije bilo rupe, samo sam odjednom propao kroz zemlju. To je bio veliki tresak. Skoro cela kabina je propala, sreća, pa je prvo upao levi točak, pa sam uspeo da se izvučem na suprotna vrata. Malo sam ugruvan, ali nisam povređen. Neki mladić tu iz komšiluka čuo je buku i on je prvi prišao da mi pomogne i pozvao policiju“, rekao je vozač kamiona Goran Stojićević.

Akcija vađenja kamiona još uvek traje, a da bi se to obavilo, prvo su radnici Vodovoda morali da zaustave dovod vode u tom delu grada. Kako smo čuli od stanara te ulice, pre dva dana je došlo do prskanja cevi o čemu su obavestili Vodovod.

„Juče kada sam se vraćao s posla, celo stopalo mi je bilo u vodi, kao da je neki potok cureo. Iako su komšije obavestile Vodovod, niko nije došao sve dok se ovo nije dogodilo. Voda iz cevi je potkopala asfalt i odnela svu zemlju pa je samo bilo pitanje kada će neko da upadne“, rekao je jedan od stanara Kostolačke.

Kako stanari tvrde, pre dve, tri godine, na istom mestu se već dogodilo prskanje cevi i otvorila se rupa u kolovozu.

Izvor: Nova.rs Foto: Printscreen / N1

Advertisement