Connect with us

događaji

SVE JE LAKŠE POSLE ČAŠE YEBIGA RAKIJE! Brazilski plesači i muzika 1980-tih na ludoj žurci Serbian Times i Chicago Events u Čikagu! (FOTO + VIDEO)

Published

on

I bi žurka! I vratiše se 1980-te. I plesaše Brazilci. I vaskrsnuše Madona i Guns And Roses, Čola i Brega, Duran Duran i RUN DMC! I popi se YEBIGA rakija, do zadnje kapi!

Još jedan ludi party u organizaciji ChicagoEvents i Serbian Times je za nama. Restoran Pinched on the River bio je premali da primi sve znatiželjnike koji su hteli da se zabave uz muziku 1980-tih, ali i da probaju ekskluzivni rakijski brend “YEBIGA”, koji je posle tradicionalne “PRVE” izbacio na tržište novu šljivovicu pod nazivom “BELA”, što odgovara istini jer je rakija zaista – bela. Ali i dalje vrhunska!

Tome su posvedočili ne samo Srbi i Balkanci, nego i Amerikanci, Rusi, Meksikanci koji su se te noći zatekli na zabavi, a koji su odreda bili oduševljeni pićem koje je puno kvalitetnije i uzbudljivije od tradicionalnih “šatova” na koje su navikli po američkim barovima, i raspitivali se kako mogu da ga nabave u većim količinama.

“Ovo definitivno ubija koronu!”, najčešći je komentar koji ste te noći mogli čuti na račun “YEBIGA” rakije.

Posted by Ivana Milano on Monday, April 19, 2021

Opijeni rakijom i muzikom, prisutni su bili spremni za iznenađenje koje je usledilo – brazilske plesače! Prisila i Džej su atmosferu podigli do usijanja, a vreli ritmovi su naterali goste da poskoče na noge lagane.

Kad se atmosfera malo stišala, došlo je vreme za paljenje/gašenje svećica. Naime, to veče proslavljena su čak tri rođendana, a Dragan, Mišel i Milena su bili prijatno iznenađeni kada je muzika na trenutak stala i krenula slavljenička pesma, praćena vatrometom i tortama, njima namenjenim.

Posted by Ivana Milano on Monday, April 19, 2021

Žurka je ujedno bila i novo okupljanje statista iz filma “Toma”, koji je nedavno sniman u Čikagu. Bila je ovo prilika da se akteri prisete zanimljivih situacija koje su proživeli sa Draganom Bjelogrlićem, Milanom Marićem i filmskom ekipom, ali i za grupno slikanje ispred plakata sa sponzorima projekta, kompanijama Super Ego, Magnum Freight, Compass Insurance, Rakija Lounge, TNT Repair LLC, Rakija Grill, Vlasina Travel i City Fresh Market.

PONOVO ZAJEDNO: Statisti i organizatori snimanja filma “Toma”

Neki su se te večeri prisetili i obnovili znanje popularnih plesova iz davnih 1980-tih, poput brejkdensa…

Posted by Ivana Milano on Monday, April 19, 2021

Među gostima su bili i članovi grupe “Inter Nations”, koji su se brzo stopili i uklopiili sa većinskim Srbima i Balkancima.

SVE IH JE ZBLIŽILA RAKIJA: Članovi grupe Inter Nations sa Antonijem Kovačevićem

U takvom, slavljeničkom raspoloženju, žurka je nastavljena do sitnih sati.

A kako je najavila Ivana Milano iz Chicago Events, saradnja sa Serbian Times se nastavlja, uskoro slede nove žurke i nova iznenađenja iz njihove kuhinje… Budite spremni!

Piše: Antonije Kovačević Foto: Saša Lukić i Ivana MIlano

Advertisement