Connect with us

Amerika

STRAVIČAN INCIDENT U ČIKAGU: Grab Hab vozač namerno pregazio radnicu restorana (VIDEO)

Published

on

Vozač firme za dostavu hrane Grab Hab (Grub Hub) predao se policiji nakon što je u petak uveče namerno pregazio radnicu restorana i pobegao sa mesta nesreće.

Teško povređenu ženu, Bižanu Čoju Reno (24), muškarac je udario nakon što se suočila s njim ispred restorana svoje porodice, “Ms T’s Southern Fried Chicken”, na Severnom Brodveju. Napad je snimljen na video snimku.

Žrtva se suočila sa vozačem Grub Hub-a nakon što je on navodno nogom udario o vrata restorana. Kada mu je rečeno da sačeka ispred malog restorana zbog socijalne distance i koronavirusa.

Reno je prevezena u masonsku bolnicu u Ilinoisu sa višestrukim prelomima kostiju. U subotu je imala devetočasovnu operaciju, a u nedjelju još jednu, rekla je njena majka Angenita Taner, vlasnica restorana.

U videu, njih dve stoje kraj automobila u kome sedi vozač Grub Hub-a i govore mu da su pozvali policiju.

Reno se može čuti kako čoveku govori: „Čekamo policiju, dušo, jer si nogom udario u naša vrata. Ovo je previše nepoštovanja, a samo pokušavamo nahraniti ljude. Ovo je smešno.”

Trenutak kasnije, vozač naleće svojim srebrnim Tojota Priusom na devojku, podižući je na haubu pre nego što će je odvući ispod automobila i pregaziti.

Muškarac koji je bio svjedok incidenta izjavio je da je čuo kako muškarac preti da će pregaziti žene pre nego što je ubrzao.

„Bila je vučena, rekao bih 40 stopa, a pregaziio je sa oba kraja automobila. Auto je odskočio dva puta. Znao je da ju je pregazio, a zatim je ponovo pregazio. “

Portparol čikaške policije Ronald Vestbruks potvrdio je da se muškarac predao policiji.

Izvor/Foto: Block Club Chicago

Advertisement