Chicago, IL
70°
Fair
5:25 am8:08 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 10mph NNE
Humidity: 44%
Pressure: 29.99"Hg
UV index: 5
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
68°F
66°F
64°F
63°F
61°F
MonTueWedThuFri
84°F / 64°F
84°F / 64°F
75°F / 57°F
77°F / 57°F
70°F / 59°F

Published 4 years ago

By Antonije Kovačević

STRAVIČAN INCIDENT U ČIKAGU: Grab Hab vozač namerno pregazio radnicu restorana (VIDEO)

Vozač firme za dostavu hrane Grab Hab (Grub Hub) predao se policiji nakon što je u petak uveče namerno pregazio radnicu restorana i pobegao sa mesta nesreće.

Teško povređenu ženu, Bižanu Čoju Reno (24), muškarac je udario nakon što se suočila s njim ispred restorana svoje porodice, “Ms T’s Southern Fried Chicken”, na Severnom Brodveju. Napad je snimljen na video snimku.

Žrtva se suočila sa vozačem Grub Hub-a nakon što je on navodno nogom udario o vrata restorana. Kada mu je rečeno da sačeka ispred malog restorana zbog socijalne distance i koronavirusa.

Reno je prevezena u masonsku bolnicu u Ilinoisu sa višestrukim prelomima kostiju. U subotu je imala devetočasovnu operaciju, a u nedjelju još jednu, rekla je njena majka Angenita Taner, vlasnica restorana.

U videu, njih dve stoje kraj automobila u kome sedi vozač Grub Hub-a i govore mu da su pozvali policiju.

Reno se može čuti kako čoveku govori: „Čekamo policiju, dušo, jer si nogom udario u naša vrata. Ovo je previše nepoštovanja, a samo pokušavamo nahraniti ljude. Ovo je smešno.”

Trenutak kasnije, vozač naleće svojim srebrnim Tojota Priusom na devojku, podižući je na haubu pre nego što će je odvući ispod automobila i pregaziti.

Muškarac koji je bio svjedok incidenta izjavio je da je čuo kako muškarac preti da će pregaziti žene pre nego što je ubrzao.

„Bila je vučena, rekao bih 40 stopa, a pregaziio je sa oba kraja automobila. Auto je odskočio dva puta. Znao je da ju je pregazio, a zatim je ponovo pregazio. “

Portparol čikaške policije Ronald Vestbruks potvrdio je da se muškarac predao policiji.

Izvor/Foto: Block Club Chicago

YOU MAY LIKE