Connect with us

događaji

SNIMA SE SERIJA O SLOBI I MIRI: Boris Isaković glumi Miloševića, Karanovićeva Miru Marković, Čeda Jovanović možda u epizodi

Published

on

Glumac Boris Isaković tumačiće ulogu Slobodana Miloševića, dok će Mirjana Karanović glumiti Mirjanu Marković u seriji “Porodica”, koja govori o poslednjim danima pred hapšenje bivšeg predsednika Srbije i njegovo izručenje Haškom tribunalu.

Snimanje serije od pet nastavaka reditelja i scenariste Bojana Vuletića trebalo je da počne u aprilu, ali je zbog pandemije koronavirusa i vanrednog stanja prolongirano za leto. Trenutno kao datum početka figurira 11. jun. Producent je kuća “Fajerflaj” (Firefly).

Isaković i Karanovićeva već su bili partneri na filmu i to u debitantskom rediteljskom ostvarenju Mirjane Karanović “Dobra žena” iz 2016. godine, a glumili su zajedno i u Vuletićevom “Rekvijumu za gospođu J”.

Serija “Porodica” prati poslednje dane na slobodi bivšeg predsednika Srbije i Jugoslavije pred izručenje Hagu 2001. godine. Kako saznajemo, jedan od aktera Miloševićevog hapšenja, Čedomir Jovanović, mogao bi da se pojavi kao tumač neke od epizodnih uloga u seriji.

Još jedno veliko ime iz glumačke ekipe serija “Porodica” za koje smo saznali je Svetlana Ceca Bojković, koja igra simpatizerku Slobodana Miloševića.

Izvor: Nova.rs Foto: Youtube

Advertisement