Connect with us

Amerika

UKRADEN PROFIL”KUĆNE DEVOJČICE”! Evo gde sada možete da pratite dogodovštine Nikolije(3), najmlađe zvezde Instagrama i Fejsbuka (VIDEO)

Published

on

Instagram profil Nikolije Vujović, trogodišnje srpske devojčice iz Čikaga čiji su urnebesni video snimci za kratko vreme postali pravi hit na društvenim mrežama, juče je hakovan.

Tako je ova mala mamina “kućna devojčica”, kako je prozvala sebe u klipu koji ju je proslavio, ostala bez preko 110.000 pratilaca na društvenim mrežama, koji su na dva dana ostali uskraćeni za Nikolijine dogodovštine, o kojima je Serbian Times prvi pisao, da bi tu priču kasnije preneli mediji skoro svih balkanskih zemalja.

Ovo nam je juče javila njena majka Andrijana Vujović, koja nam se požalila da su neimenovani hakeri onemugućili pristup profilu, tako da prethodna dva dana nije mogla da kači beskrajno simpatične komentare svoje ćerkice:

– Naš stari profil @ancika.86 nam je trenutno nedostupan, tako da smo napravili novi, pa želimo da obavestimo sve Nikolijine fanove da nas od sada mogu pratiti na profilu @kucna.devojcica, kaže mama Andrijana.

Eto, fanovi, sad znate, pa zapratite Nikoliju i uživajte i dalje u njenim komentarima i replikama, poput ove već legendarne…

A evo i najnovijeg iz galerije bisera male pametnice pod naslovom “Ljubav do plafona”…

Tekst: Antonije Kovačević Foto/Video: Privatna arhiva

Advertisement