Connect with us

Amerika

STIVEN SIGAL: Black Lives Matter liči na terorističku grupu koja bi da svrgne vladu SAD i uništi zemlju

Published

on

Ovo što čini pokret Black Lives Matter ima više zajedničkog sa planovima terorista koji žele svrgnuti američku vladu nego sa borbom za bolji život crnaca, ocenio je poznti američki glumac Steven Sigal

Otkako je dobio i državljanstvo Rusije, on je i specijalni izaslanik Ministarstva inostranih poslova RF za rusko-američke humanitarne odnose.

Osvrćući se na rušenje istorijskih spomenika širom SAD, rekao je:

„Ako su svi ti ljudi bili toliko važni da su im podizani spomenici, onda je njihovo značenje zaista monumentalno. Teško da postoji bilo kakva logika ili značenje u uništavanju spomenika: ne treba pokušavati promeniti istoriju i ne čini mi se da takva osećanja delimo „mi, narod“ (prve reči američkog Ustava) u celini“.

Američka rep zvezda 50 Cent kritikovao je poreski plan demokratskog predsedničkog kandidata i pozvao svojih 26,2 miliona pratilaca na Instagramu da na izborima glasaju za aktuelnog predsednika Donalda Trampa

Geplaatst door Serbian Times op Dinsdag 20 oktober 2020

Naglasio je da Black Lives Matter želi da uništi spomenike koji su navodno povezani sa ropstvom, ali da „u mnogim slučajevima to jednostavno nije tačno“:

„Po mom mišljenju, taj pokret nema mnogo veze sa životom crnaca. Pre će biti da ima veze sa političkim planovima terorista koji su stvorili terorističke grupe poput Black Lives Matter da svrgnu američku vladu i unište zemlju“.

Sigal je naglasio da zvanični Vašington, ako na predsedničkim izborima pobedi demokratski kandidat Džo Bajden, neće imati „nikakva humana osećanja prema građanima Rusije“.

Po njegovim rečima, američke demokrate „Ruse u celini smatraju svojim neprijateljima“.

Ovo je rekao povodom pitanja da li izbori u Sjedinjenim Državama mogu uticati da – iz humanitarnih razloga zbog epidemije koronavirusa – dođe do oslobađanja iz američkih zatvora državljana Rusije.

Donald Tramp je već ocenio da pokret Black Lives Matter šteti Afroamerikancima.

Takođe je kritikovao demokrate, uz tvrdnju da je život u gradovima, kojima upravljaju, opasniji nego u najsiromašnijim zemljama sveta.

Izvor: Iskra
Foto: Pixabay; Printscreen YouTube / ET Canada

Advertisement