Connect with us

Amerika

ŠTA MISLITE O OVOME: Bogati Kanađanin mora da plaća 53.000$ mesečno ženi sa kojom je bio 14 godina u vanbračnoj vezi

Published

on

Bogati biznismen iz Toronta se našao na udici da svojoj nevenčanoj partnerci, sa kojom je bio u višegodišnjoj vezi, isplaćuje više od 50.000 dolara na mesečnom nivou, narednih 10 godina.

Majk Latner je kanadski multimilioner koji je bio u četrnaestogodišnjoj vezi sa List Klimans i oboje imaju iza sebe brakove. Sve vreme njihove veze, kao Nacional post saznaje, ovaj par je živeo zasebno, provodeći zajedničko vreme povremeno.

Kako mediji prenose, Klimansova je bila zaprošena ali nikada nije pristala na Majkov predlog da stupe u bračnu zajednicu!?

Pošto su okončali dugogodišnju vezu, ona se 2015. godine obratila sudu zatraživši prava, odnosno alimentaciju od bivšeg partnera.

Majk je u izjavi za medije, demantovao da je uopste bio u zajednici sa Klimansovom, navodeći da mu je ona bila isključivo partnerka za putovanja i zabavu.

Kanadski milioner je pred sudom izneo da ne oseća nikakvu odgovornost i obavezu da bivšoj partnerci isplaćuje novčanu nadoknadu, sa čime se sud nije složio.

Iako de fakto nisu provodili sve vreme zajedno, niti su imali zajedničku imovinu i decu, kanadski sud ne dovodi u pitanje činjenicu da su njih dvoje proveli određeni deo života zajedno.

To je bilo sasvim dovoljno da pravosuđe Latnera obaveže na desetogodišnju isplatu, svojoj bivšoj izabranici List Klimans u visini od 53. 077 dolara na mesečnom nivou .

Izvor: Daily Wire Foto: Pixabay

Advertisement