Connect with us

Amerika

SRUŠILA SE ZGRADA U MAJAMIJU: Hitne službe izvukle dečaka, strahuje se da ima poginulih! (VIDEO)

Published

on

Na Floridi, nedaleko od Majami Biča, srušio se deo stambene višespratnice, a na terenu su vatrogasne ekipe i vozila hitne pomoći. Strahuje se da ima povređenih, ali to za sada nije zvanično potvrđeno. CBS je preneo da je jedna žena poginula. Iz ruševina je izvučen dečak, prenosi NBC. Na snimku te televizije moglo se videti kako vatrogasci nose dečaka, koji je živ i ne pokazuje vidljive znake povreda. Spasioci nastavljaju da traže ljude ispod ruševina.

Kako prenosi Independent, više od 80 spasilačkih ekipa je na terenu, kao i policija.

Nije još poznato šta je uzrok rušenja i da li ima onih koji su ostali zatrpani u ruševinama.

CBS je preneo da je jedna žena poginula u rušenju zgrade. Independent je saopštio da nije mogao to da potvrdi, a službe hitne pomoći nisu navele da je iko poginuo. CBS je takođe tvitovao da je njegov izvor rekao da su iz ruševine izvučeni ljudi, i da je jedan od spasenih i desetogodišnji dečak.

Jedna lokalna stanovnica rekla je za NBC njuz da je „čula krike“.

Kimberli Morales, koja živi preko puta zgrade koja se urušila, kazala je za CNN da su je probudile sirene hitne pomoći i vatrogasaca.

Ona je rekla da nije čula trenutak rušenja zgrade, ali kad je izašla napolje videla je da znatan deo višespratnice nedostaje.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: N1
Foto: Printscreen Twitter @BrookeShaferTV

Advertisement