Chicago, IL
48°
Clear
6:39 am5:29 pm CST
Feels like: 43°F
Wind: 9mph S
Humidity: 58%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
11 pm12 am1 am2 am3 am
45°F
43°F
41°F
41°F
41°F
WedThuFriSatSun
57°F / 39°F
48°F / 34°F
36°F / 23°F
39°F / 34°F
55°F / 37°F

Published 2 years ago

By admin

SRPSKI HIT NA NBA MEČU: Našem reperu aplaudirali nalik svetskim zvezdama, a za sve je “kriv” Bogdan Bogdanović!

Malo je ko je očekivao da će se srpska muzika slušati i na NBA parketima, pa iako i dalje deluje nemoguće, to je ostavilo mnoge američke navijače u čudu.

Bogdan Bogdanović priredio je veliko iznenađenje svom prijatelju Stefanu Cvijoviću Cviji, koji je bio njegov gost u Atlanti.

Tokom utakmice sa Vašingtonom, koju je Atlanta dobila sa 118:111 uz 16 poena Bogdanovića, u hali se čula Cvijina poznata pesma „Poziv“.

Dok je dvoranom odjekivalo „Oči ti gore k’o kerozin“, Cvija je mahao mnogim zbunjenim navijačima u maniru planetarnih zvezda.

Bilo je to u prvoj četvrtini pri 11:9 za Vizardse, a Cvija nije ni sanjao da će mu ovo Bogdan prirediti.

To je Cvija i priznao, Bogdan je ovo režirao u tandemu sa sestrom Bojanom, koja nije mogla da zaustavi smeh kada je videla Cvijinu reakciju.

„Ostao sam bez reči i nemam šta da dodam što već nisu pisali mediji, iskreno. Stvarno je sve bilo super i hvala veliko Bogiju i Bojani na ovom iznenađenju koje su mi priredili“, kaže Cvija za Nova.rs.

Da Amerikanci ništa ne prepuštaju slučaju kada je u pitanju marketing, potvrđuje i činjenica da se njegovo ime i prezime pojavilo na video bimu hale u Atlanti, pa su svi navijači Hoksa mogli da čuju jednog od omiljenih Bogdanovih pevača.

Inače, u samom spotu za pesmu su se pojavili Novica Veličković, Saša Pavlović i Rašon Tomas, a ovim pojavljivanjem u Americi, Cvija je dobio još jednu košarkašku počast.

Izvor: Nova.rs Foto: Twitter

YOU MAY LIKE