Connect with us

Amerika

SRPSKI GLUMCI OD KORONE POBEGLI NA SELO: Biković kosi travu, Sloboda vežba, Milena sadi povrće… (FOTO)

Published

on

Srpski glumci su odlučili da bezbedno provedu prinudni odmor zbog koronavirusa, pa su mahom pobegli na selo gde kose travu, pleve bašte i sade povrće ili jednostavno meditiraju.

Željni odmora i prirode, glumci su odlučili da ne nose maske po prestonici, već da vreme provode na čistom vazduhu. Oni koji imaju decu još više uživaju nego što bi to bio slučaj na beogradskom asfaltu, a fotografije svojih privremenih boravišta podelili su na Instagramu.

BRANI SE OD PČELA ILI OD KORONE? Miloš Biković sa zaštitnom kacigom

Miloš Biković kosi travu

Miloš Biković se nalazi na imanju svog dede u zapadnoj Srbiji, a karantin provodi uglavnom napolju. Iako je priznao da mu već nedostaju prijatelji, jasno je da Miloš ipak uživa u prirodi, a iskoristio je i priliku da pokosi travu.

Pošto će čim prođe vanredno stanje nastaviti da snima „Južni vetar“, popularni Maraš će, kako stoje stvari, biti u punoj kondiciji posle poslova oko seoskog domaćinstva.

PRIRODA BEZ DRUŠTVA: Miloš Biković

“Priroda i druš… Priroda bez društva” – napisao je Biković duhovito ispod jedne fotografije na Instagramu dok šeta šumom.

Tamara Dragičević i Petar Benčina: Trčkaranje po livadi

Tamara Dragičević i Petar Benčina dobili su pravu priliku da sa decom provedu kvalitetno vreme na čistom vazduhu. Glumački par u društvu su s Petrovim bratom Igrom i njegovom devojkom Martom Bjelicom, pa je zabava sasvim sigurno vrhunska. Pored toga što šetaju po šumi, valjaju se s decom po livadi, oni i kuvaju ručak napolju, i to u kotliću.

Sloboda Mićalović pije vino i radi vežbe

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković nalaze u Čortanovcima. Glumica uživa pored Dunava, a na Instagramu je pokazala da je tu i vince. Sloboda i Vojin po svemu sudeći ustaju rano, pa se glumica pohvalila fotografijom na društvenim mrežama kako radi vežbe na prvom jutarnjem suncu.

MEDITIRA PORED DUNAVA: Sloboda Mićalović

Milena Vasić sadi povrće

Milena Vasić je karantinsko vreme odlučila da provede radno, ali u polju. Milena je stavila rukavice, ali one za rad u njivi, i uz osmeh počela da sadi povrće.

“Prednosti trenutnog stanja. Zasejana cvekla, salata, spanać, šargarepa, tikvica” – pohvalila se glumica na Instagramu.

VREDNA: Milena posejala povrće za ovu sezonu

Ljuba Bulajić na selu uz rakijicu

Ljubomir Bulajić na selu ima društvo. Da vreme provodi radno, ali uz pauzu s rakijicom, pohvalio se i sam na Instagramu. Dok čeka da ponovo počne snimanje „Crvenog meseca“, Bulajić uživa bezbedno na vazduhu obavljajući sve seoske poslove.

NIŠTA BEZ DOMAĆE: Ljhuba Bulajić sa prijateljem na selu

Izvor: Kurir Foto: Instagram

Advertisement