Connect with us

Srbija

SRPSKE MASKE ODUŠEVILE I AMERIČKOG AMBASADORA: Mladi Čačanin pobedio koronu, pa pokrenuo biznis (FOTO)

Published

on

Epidemija korona virusa na brojne poslovne objekte stavila je katanac, ali i u ovoj novonastaloj situaciji na koju se svi već mesecima prilagođavamo, bilo je i onih koji nisu čekali – već su započeli svoj sopstveni posao. Jedan od njih je Danilo Paunović (28) iz Čačka.

Ovaj mladić koji je pokrenuo prodaju personalizovanih zaštitnih maski, na kojima može biti napisano bilo šta što kupac poželi, postigao je pun pogodak, jer očigledno da obične hirurške maske našim građanima nisu toliko privlačne, iako su neophodne.

“Bio sam zaražen korona virusom i dane sam provodio na kućnom lečenju, a kada se sve to završilo iako je ponovljeni test bio negativan, nigde nisam izlazio bez maske, jer sam to smatrao svojom obavezom prema drugim ljudima. Upravo tako je začeta ova poslovna ideja jer sam hteo da napravim nešto drugačije i nešto što će inspirisati ljude da budu što više društveno odgovorni”, objašnjava ovaj ambiciozni Čačanin.

Brend smo nazvali simbolično “Hero maske”, jer svi smo mi heroji koji se zbog korona virusa danas bore sa mnogim iskušenjima svake vrste “, rekao je Danilo.


Prilikom otvaranja gorskog aerodroma na Galovićima, prilikom obeležavanja misije Halijard, zaštitne “made in Čačak” maske poneo je čak i američki ambasador Entoni Godfri.Izrađene od prirodnih materijala, pružaju adekvatnu zaštitu od virusa, ali sudeći po načinu na koji su oslikane vrlo često one mogu da budu modni detalj, ali i izuzetna marketiniška poruka.


“Nekada su se imena firmi viđala na majicama ili kačketima, ali od ove godine očigledno je da ćemo ih čitati i na zaštitnim maskama.”

-Na njima može biti nacrtano baš sve od loga kompanije, preko crtanih junaka, do ličnih fotografija. Materijal je lagan i ne smeta pri nošenju, a takođe se i lako diše prilikom nošenja, jer mi je to bio i lični prioritet, jer su mi prethodne maske mnogo smetale i uvek sam tražio prvu priliku da ih skinem, a ovu zaborim da uopšte nosim, otkriva ovaj mladi Čačanin.

Međutim, ono što je svakako novitet jeste da su mnogi već naručili svoje zaštitne makse kao novogodišnji poklon za svoje prijatelje i poslovne partnere.

“Vremena se definitivno menjaju, pa umesto onih klasičnih poklona poput olovaka, upaljača, kalendara sada će se početkom januara razmenjivati zaštitne maske”, dodao je Danilo kroz osmeh.


Nema sumnje da ćemo narednih meseci disati sa i pod maskama, tako da Danilova ideja ima velike predispozicije za uspeh.

Izvor: Rina Foto: Rina

Advertisement