Chicago, IL
55°
Partly Cloudy
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 55°F
Wind: 8mph S
Humidity: 83%
Pressure: 29.94"Hg
UV index: 1
10 am11 am12 pm1 pm2 pm
61°F
63°F
64°F
64°F
66°F
TueWedThuFriSat
43°F / 37°F
45°F / 36°F
48°F / 41°F
48°F / 36°F
43°F / 32°F

Published 2 years ago

By admin

SRPKINJA ZALUDELA INDIJU: Udala se za kriket zvezdu, a sada živi “bolivudski san”!

Manekenka i glumica rodom iz Požarevca odlučila je da pre skoro deset godina napusti Srbiju i sreću potraži skoro šest hiljada kilometara dalje – u Indiji. Već godinama radi u ovoj dalekoj zemlji i mnogi bi se složili da je njen život pravi “bolivudski san”.

Nataša Stanković trenutno živi u Mumbaju gde je osnovala porodicu i održava zavidnu karijeru bolivudske zvezde.

Pre deset godina Nataša je odlučila da svoju glumačku karijeru nastavi u dalekoj Indiji. Godine 2013. debitovala je u filmu „Satiagraha“, u režiji Prakaša Dža, gde se pojavila u plesnoj tački sa popularnim indijskim glumcem.

Nakon uspeha u filmu koji se uspešno prikazuje i na Netflixu, Nataša je učestvovala i u indijskoj verziji “Velikog brata” 2014. godine i tako stekla još veću popularnost u ovoj azijskoj zemlji. Radila je i kao model za razne poznate brendove, a mnogi su komentarisali kako izgleda kao prava Indijka.

Srpkinja se godinama zabavljala sa glumcem Alajem Gonijem, međutim, veza je pukla nakon nekoliko godina. Život i karijera atraktivne Nataše, često je tema mnogih indijskih magazina, posebno nakon udaje za poznatog profesionalnog igrača kriketa Hadrika Pandjua u 2020. godini, čije je prezime glumica pridodala svom.

Godinama i decenijama unazad Indija je svetska sila u kriketu. Ovaj sport je veoma popularan u ovoj zemlji, pa ne čudi da su kriketaši među najpoznatijim i najbogatijim Indijcima. Zgodni Hardik Pandja je jedan od najplaćenijih kriket igrača u Indiji, a njegova trenutna vrednost procenjuje se na 1.500.000 dolara.

Interesantni par dobio je sina Agastja u junu prošle godine, čije fotografije glumica rado deli na društvenim mrežama.

Bolivudska lepotica je prilično aktivna na svom Instagram nalogu, gde sa svojim pratiocima deli porodične fotografije, ali i atraktivna izdanja i slike iz teretane.

Nataša i njen suprug ove godine su proslavili drugu godišnjicu braka, a ovaj odnos podržava i Natašina porodica, koja sudeći po fotografijama koje glumica objavljuje, često dolazi u Mumbaj.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Zadovoljna.rs
Foto: Printscreen Instagram @natasastankovic__

YOU MAY LIKE