Chicago
45°
Магла
6:58 am4:20 pm CST
Осећај: 39°F
Ветар: 10mph NE
Влажност: 84%
Притисак: 29.88"Hg
УВ индекс: 0
СубНедПон
45/39°F
43/34°F
43/34°F

Published 2 godine ranije

By admin

SRPKINJA NOVA VLASNICA ČELSIJA? Holi je supruga britanskog milijardera, pop zvezda i ćerka beogradskog manekena! (FOTO, VIDEO)

Ruski milijarder Roman Abramovič odlučio je da usled sankcija Zapada Rusiji proda fudbalski klub Čelsi, a navodno glavni potencijalni kupac trenutno je 49-godišnji Nik Kendi, britanski milijarder i tajkun.

Kendi, koji je vlasnik vredne imovine širom sveta, trenutno sa grupom američkih investitora radi na zvaničnoj ponudi koja će biti predstavljena klubu.

Očekuje se da Britanac ponudi oko 2,5 milijardi funti, što bi moglo da bude dovoljno jer Abramovič želi da proda londonski klub što pre. Uz to je Britanac je sugerisao kako želi da uloži čak 1,5 milijardi funti u rekonstrukciju stadiona Stamford Bridž, što bi dodatno moglo da motiviše dogovor.

Nik Kendi je strastveni navijač Čelsija, a sa njim u loži do sada je često bila viđena i njegova supruga Holi Kendi, poznatija pod umetničkim imenom Holi Valans.

Holi je poznata glumica i pevačica u Australiji, ali veoma malo ljudi zna da je njeno devojačko prezime Vukadinović. Holin otac Rajko Vukadinović bio je maneken i pijanista u Beogradu, a po dolasku u Australiju oženio se sa Rejčel Stivens, Britankom koja španskog porekla.

Holi je rođena u Australiji i pod umetničkim imenom “Valans” ostvarila je veliki broj uloga u serijama i filmovima, među kojima se izdvajaju “Prison Break”, “CSI Miami” i “CSI New York”, kao i filmovi “Taken” i “Dead or Alive”. Takođe, iza sebe ima i dva muzička albuma.

Holi je danas majka dvoje dece sa Nikom Kendijem.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: Printscreen YouTube / HollyValancePlanet

YOU MAY LIKE