Published 1 year ago

By Serbian Times

SRBIN U BERLINU POKUŠAO DA UBIJE BIVŠU ŽENU I NJENOG PRIJATELJA: Bacio bombu, pa žrtve izbo nožem!

Policija u Berlinu uhapsila Srbina (61) zbog sumnje da je u zgradi bacio bombu i tom prilikom teško povredio dve žene srpske nacionalnosti i jednog muškarca iz Bosne i Hrecegovine! Nakon toga dve povređene žene pokušao da dokrajči nožem.

Kako navode nemački mediji, njihova policija je u subotu uhapsila Srbina zbog sumnje da je bombom i nožem povredio tri osobe u Berlinu.

“Policija je saopštila da je napadač u petak uveče detonirao bombu u ulazu stambene zgrade u naselju Rajnikendorf. Tom prilikom povređene su dve žene stare 42 i 48 godina, i 61-godišnji muškarac” navode nemački mediji i dodaju:

“Osumnjičeni je potom, navodno, potrčao prema dvema žrtvama i napao ih nožem. Sve tri žrtve su prebačene u bolnicu. Muškarac je zadobio povrede opasne po život” navodi se u saopštenju policije.

Prema pisanju lokalnih medija, napadač je potom pobegao.

” Policija je krenula u potragu i uhapsila ga nedaleko od zgrade u kojoj je, kako sumnja izvršio napad. Policija još istražuje moguće motive napada i da li su se osumnjičeni i žrtve poznavali ” piše “theheraldreview”.

U policiji nisu naveli identitet uhapšenog napadača, ali je to uradila lokalna agencija.

“Nemačka novinska agencija dpa ​​javila je da je navodni napadač Srbin i da su dve žene i srpske nacionalnosti, dok je ranjeni muškarac iz Bosne i Hercegovine” objašnjava pomenuti mediji.

PROČITAJTE VIŠE:

NAJNEOBIČNIJA SVADBA I TO NA KOPAONIKU: Venčali se na skijama a, posle spusta opleli Užičko kolo! (FOTO)

20 KVADRATA, ČETVORO DECE I BEZ KUPATILA: Najmlađe dete je imalo 24 operacija! (VIDEO)

JOKIĆEV VELIKI DERBI PROTIV JANISA: Srbin briljirao protiv najboljeg tima u NBA ligi! (VIDEO)

Izvor: Alo
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE