Connect with us

Amerika

SRBI PODRŽALI TRAMPA ISPRED BOLNICE: Ćerka ratnog heroja poželela predsedniku SAD brz oporavak!

Published

on

Pokret “Srbi za Trampa 2020” učestvovali su u spontano organizovanom skupu podrške i molitvi za brz oporavak predsednika Trampa i prve dame Melanije Tramp, ispred “Valter Rid” Vojno Medicinskog Centra u Merilendu.

Predsednik i prva dama su pod lekarskim nadzorom od petka uveče, kada su pozitivno testirani na Covid-19 virus. Pored Donalda i Melanije Tramp još pet članova predsedničkog tima i tri senatora su imali pozitivan test i nalaziće se u 14 dana propisanom karantinu.

UJEDINJENI UZ TRAMPA Stefani Lalić Adams ispred bolnice sa pevačicom Džoj Vilom

Predstavnici pokreta “Srbi za Trampa 2020” iz Pensilvanije i Merilenda, ugledni advokat Peđa Filipović (PA) i Stefani Lalić Adams (MD), ćerka ratnog heroja Nika Lalića, kapetana koji je ucestvovao u Misiji “Halijard”, su se pridružili skupu podrške. Oni su istakli da su ponosni što predstavljaju pokret “Srbi za Trampa”, što ujedinjuju srpsko rasejanje koje se prvi put organizovalo u ozbiljno biračko telo i postalo deo zvanične izborne koalicije jednog američkog predsednika.

“Očekujemo da se predsednik oporavi u što kraćem roku i vrati svojim dužnostima, obzirom da je ostalo samo mesec dana do izbora”, dodaju Filipović i Lalić. “Spremni smo na ubedljivu pobedu 3. novembra i ulažemo sve napore da galvanizujemo birače u ključnim državama da podrže našeg predsednika” dodali su oni.

Pored brojnih pristalica predsednika Trampa i pokreta “Srbi za Trampa 2020”, skupu podrške su se pridružili i pokreti “Black Voices for Trump”, Dejvid Bosi, menadžer Trampove kampanje za državu Merilend, i Džoj Vila, umetnica i pevačica koja je predvodila skup u molitvi.

Tekst: Serbian Times/Srbi za Trampa Foto: Srbi za Trampa 2020

Advertisement