Chicago, IL
70°
Fair
5:25 am8:08 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 10mph NNE
Humidity: 44%
Pressure: 29.99"Hg
UV index: 5
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
68°F
66°F
64°F
63°F
61°F
MonTueWedThuFri
84°F / 64°F
84°F / 64°F
75°F / 57°F
77°F / 57°F
70°F / 59°F

Published 4 years ago

By Sanja Ilić

SIMULACIJA MOĆNIKA: Bila Gejtsa zbog ovog događaja terete za zločin protiv čovečnosti (VIDEO)

Koronavirusa koji se sa slepih miševa prenosi na svinje, sa svinje na farmera, pa dalje sa čoveka na čoveka. Proglašenje pandemije kada se proširi na čitavu planetu, dovede do smrti 65 miliona ljudi, porazi zdravstvene sisteme, uništi ekonomiju i u potpunosti preoblikuje život kakav smo vodili. Zvuči poznato?

U pitanju su zaključci simulacije “Event 201”, događaja koji je, između ostalih, organizovala Fondacija Bila Gejtsa i njegove supruge Melinde, nekoliko meseci pre izbijanja stvarne epidemije Covid-19. Ovo će postati jedan od razloga za pokretanje istrage protiv osnivača Majkrosofta i peticije koju je podržalo skoro 500.000 Amerikanaca, ali i brojnih teorija zavere.

A ko je još sedeo za okruglim stolom u Njujorku 18. oktobra 2019. godine na multimedijalnom događaju koji simulira globalnu pandemiju?

BELEŠKE O KORONA VIRUSU BILA GEJTSA: Ne zaboravite, ništa u istoriji nije sačuvalo ljudske živote kao vakcine!

Petnaestak predstavnika privatnih kompanija, vlade i javnog zdravstva – Centar za zdravstvenu bezbednost Džons Hopkins, Blumberg Škola javnog zdravlja, Svjetski ekonomski forum, UN i Centra za kontrolu i prevenciju bolesti – igrači su kojima je dato 3,5 sati da uz saradnju, političku volju, finansijska ulaganja i pažnju pronađu rešenja za scenario koji otkriva nerešena i kontroverzna politička i ekonomska pitanja.

15 MOĆNIKA: Simulacija koronavirusa CAPS na “Događaju201” u Njujorku

Za razliku od KOVID19, hipotetički virus CAPS nastao je u Brazilu, na farmi svinja, a za šest meseci je avionskim saobraćajem preko Portugala, Sjedinjenih Država i Kine bio prisutan u čitavom svetu.

Do kraja scenarija od 18 meseci vakcina nije pronađena, a od CAPS koronavirusa preminulo je 65 miliona ljudi.

Pandemija je počela da usporava zbog smanjenog broja ljudi podložnih virusu, a pretpostavka učesnika na vežbi je da bi se nastavila usporenim tempom sve dok ne bude pronađena efikasna vakcina ili dok 80-90% svetske populacije ne bi bilo zaraženo. Od tog trenutka verovatno bi postala endemska dečja bolest.

DEO PREZENTACIJE SCENARIJA: Njihova korona nastala je na farmi svinja u Brazilu

Ujedno su ekonomske studije pokazale da bi pandemija mogla biti uzrok prosečnog godišnjeg ekonomskog gubitka od 0,7% globalnog BDP-a – ili 570 milijardi dolara.

Vežba je finansirana iz projekta Otvorena filantropija.

Peticija protiv Bila Gejtsa, koju bi Bela kuća tebalo da uzme u razmatranje s obzirom na to da ima više od 100.000 potpisnika (skoro pet puta više), filantropa i službeno drugog najbogatijeg čoveka na svetu pokrenuta je zbog medicinskih zloupotreba i zločina protiv čovečnosti.

Fondacija Bila i Melinde Gejts donirala je više milijarde dolara u razvoj vakcine protiv koronavirusa u nekoliko farmaceutskih kompanija u Nemačkoj, SAD, Izraelu i Rusiji, kao i u izgradnju kompanija za njihovu proizvodnju.

Gejts je više puta izjavio da se stvari neće uistinu vratiti u normalu sve dok vakcina ne bude dostupna praktično celom svetu, te da ništa u istoriji nije sačuvalo živote kao što je to vakcina.

Ukupno su u dobrotvorne svrhe donirali preko 45 milijardi dolara.

TEKST: Serbian Times FOTO: Printscreen/Gatesnotes

YOU MAY LIKE