Connect with us

Amerika

JEDAN JE ŠVARCI! Poznati glumac provodi dane u izolaciji sa konjem i magarcem! (VIDEO)

Published

on

Gost najnovije emisije popularnog američkog voditelja Džimija Kimela bio je holivudski glumac Arnold Švarceneger, kojeg je domaćin najavio kao “jedinog čoveka koji je u životu uspeo da bude Mister Univerzum i guverner Kalifornije”.

Slavni Švarci se uključio iz svog doma u Kaliforniji, i na iznenađenje publike otkrio da dane u izolaciji zbog epidemije korona virusa provodi u društvu – jedne magarice po imenu Lulu i jednog konja, ponija, koga je nazvao Whiskey (Viski).

U toku programa Švarceneger je hranio svoje ljubimce šargarepom a saznali smo i da aktuelnom guverneru Kalifonije, Gevinu Njusomu, pomaže da pokrene privredu Kalifornije koja je prilično devastirana u poslednjih mesec i po dana, koliko traje vanredno stanje u SAD.

Na primedbu voditelja da je Njusom član suprotnog tabora, pripadnik Demokratske partije (Švarceneger je republikanac), odgovorio je:

-Svi živimo ovde, suočavamo se sa istom situacijom i nije vreme da čovek razmišlja politički. Važno je da ne budete deo problema, već deo rešenja, konstatovao je glumac i bivši guverner, dokazujući da nije isključiv činjenicom da kao kućnog ljubimca ima magare, koje je inače maskota Demokratske partije u Americi.

Arnold Schwarzenegger on Pandemic, Uniting Democrats & Republicans, and His Pets Whiskey & Lulu

Beaming in from Casa La Vista – Arnold Schwarzenegger with special appearances from Whiskey & Lulu and Edward Norton too! #FrontlineRespondersFund #JimmyKimmelLiveFromHisHouse #StayHome

Geplaatst door Jimmy Kimmel Live op Vrijdag 24 april 2020

Tekst: Antonije Kovačević Foto: Facebook Printscreen Jimmy Kimmel

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement