Connect with us

Balkan

SAMOHRANA MAJKA PETORO: Pomozimo Dragani da dobije krov nad glavom!

Published

on

Pozivamo sve naše čitaoce koji su u mogućnosti da pomognu da posete stranicu za donacije GoFundMe kako bi donirali pomoć za Draganu Elez. Takođe, možete napistati i ček za Draganu Elez na “Holy Resurrection Serbian Orthodox Cathedral”.

Prošle godine Dragana Elez, majka petoro prelepe dece, iznenada je izgubila muža koji je neočekivano preminuo u 35. godini. Dragana je borac i sa velikim osmehom i snažnom verom nastavila je da odgaja svoju decu s ljubavlju u nadi da će živeti što srećnije.

Porodica živi u staroj kući u oblasti Gacko u BiH. Lokalna zajednica započela je izgradnju novog doma za nju, ali joj je ponestalo sredstava. Ujedinimo se i pomozimo Dragani da obezbedi krov nad glavom za svoju porodicu.

“Neka nas Bog blagoslovi u ovom poduhvatu i pomogne nam da prikupimo što više novca kako bismo pomogli ovoj divnoj porodici da dovrši svoj dom. Molimo vas podelite ovo na svojim društvenim mrežama i sa svim svojim prijateljima! Neka vas Bog sve blagoslovi i nagradi za vašu dobrotu!”, navodi se na GoFundMe stranici Dragane Elez.

Srpska pravoslavna crkva Svetog Vaskrsenja u SAD, zahvalila se u ime porodice Elez i pozvala sve koji nisu u funansijskoj mogućnosti, da pomognu svojim molitvama!

Izvor: Serbian Times
Foto: Dragana Elez sa decom / GoFundMe

Advertisement