Chicago, IL
73°
Mostly Cloudy
5:24 am8:09 pm CDT
Feels like: 73°F
Wind: 15mph SSW
Humidity: 68%
Pressure: 29.8"Hg
UV index: 3
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
75°F
75°F
75°F
73°F
70°F
TueWedThuFriSat
86°F / 61°F
75°F / 57°F
77°F / 61°F
79°F / 63°F
75°F / 61°F

Published 1 year ago

By admin

RADIŠA IMA DVE ŽENE I ŠESTORO DECE: Pop ga zaobilazi, komšije se sablažnjavaju, a evo šta oni kažu o neobičnoj zajednici! (VIDEO)

Čitav komšiluk krstio se u čudu kada se u selu saznalo da Radiša, koji je u tom trenutku bio oženjen već dvadesetak godina, u kući ima još jednu ženu i da ona prva protiv toga nema ama baš ništa.

Pop mu kuću zaobilazi, rodbina neće za njega ni da čuje, a komšije njima ispiraju usta. Ipak, Radiša i njegove dve žene ne mare za to šta misli čaršija, već složno žive pod istim krovom, a što je najbolje njih dve se sjajno slažu i dele sve poslove.

Kad je cela Srbija pre par godina saznala za priču, prštali su komentari, a muškarci mu čestitali u neverici jer mnogi od njih nisu kadri da se izbore ni sa jednom jedinom a kamoli sa dve.

Njih dve – prva Stojanka i druga Ana, izrodile su mu šestoro dece – tri sina i tri ćerke.

A evo kako je sve počelo…

S prvom Stojankom živeo je tad već 20 godina i s njom ima tri sina i ćerku, a druga žena Ana došla je pre nešto više od deset godina i podarila mu dve devojčice. Iako su ovakav način života žestoko osuđivali rodbina, prijatelji i deo meštana, a sveštenici ga zaobilazili, Radiša Jovanović iz Trudelja kaže da ne haje mnogo za to.

Prema Radišinom priznanju, pravi junak priče je njegova prva žena Stojanka. Saznavši da je Ana trudna s njenim mužem, i u svoju kuću, sa zajedničkim mužem, prihvatila Anu koju su njeni izbacili iz kuće.

–Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda – rekao je Radiša koji je tada, pre otprilike tri godine, prvi put izašao u javnost priznavši da pod istim krovom istovremeno živi sa dve žene.

–Ja sam najbogatiji čovek na svetu, imam čak dve lepše polovine i šestoro dece, pa ima li išta lepše?! Imam šest sokolova i ponosan sam na to. Znam da mnogi misle da nisam normalan, ali mi gledamo svoja posla. Šta će ko da kaže, to nas ne zanima, vodimo svoj život i baš nam je lepo! Ne obaziremo se na seoske priče, znamo da smo već godinama u centru pažnje i da se i dalje mnogi čude kako živimo. Ali to je naša stvar. Ja sam u kući opozicija, a žene su vlast – rekao je tada Radiša.

Druga žena Ana kaže da joj nije bilo svejedno kada je prvi put trudna dolazila u Jovanovićevu kuću.

–Nije mi bilo lako, tog dana sam se posvađala sa svojim roditeljima i došla ovde sa namerom da ne ostanem, ali ispalo je tako… Mislim da je Stojanka dobra žena. Ona kuva, dok sam ja sa stokom. Sve radimo zajedno – rekla je tada Ana u emisiji Nećete verovati.

–Nije ona meni kriva što sam ja ostala trudna sa njim, ali ona je dobar čovek – kazala je Ana za Stojanku, prvu domaćicu kuće. Ali ni Stojanki bilo lako kad je muž doveo trudnu ženu.

–Nije mi bilo prijatno, ali dečji život je najvažniji – ispričala je Stojanka pre tri godine javno na televiziji. Kućne poslove su podelile i uglavnom Stojanka kuva i sprema hranu, dok Ana hrani stoku.

Radiša je tada rekao da ne bi ni on Stojanki zamerio da je rodila tuđe dete pod njegovim krovom: „Možda sad ljudi neće verovati, ali važno je da je dete i gde se rodilo. Naš narod kaže važno je čije ovce pasu, a ne čija je livada. Samo da su deca živa i zdrava. Prihvatio bih i tuđe dete da ga Stojanka rodi ovde.“

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Luftika
Foto: Printscreen YouTube / Glas Zapadne Srbije

YOU MAY LIKE