Connect with us

Balkan

PRVA DIREKTNA LINIJA IZMEĐU SAD I BIH: Od maja iz Sarajeva pravo u Čikago!

Published

on

Američki avioprevoznik Eastern Airlines pokrenuće krajem maja jedan sedmični let između Čikaga i Sarajeva, čime će po prvi put biti uveden direktan let iz glavnog grada Bosne i Hercegovine i SAD-a.

Planiran je let svakog petka iz Čikaga sa aerodroma O’Hare, počevši od 28. maja do 3. septembra, dok će povratak biti nedeljom. Linija je zamišljena kao sezonska.

Cena karte u jednom smeru iznosi 898 dolara, a povratne od 1.826 dolara.

Bila je muza Vivijen Vestvuda, Karla Lagerfelda, Toma Forda i Viktorije Bekam, čije je kreacije nosila na najvećim Nedeljama mode, a pre dve godine je sklopila ugovor sa brendom Victoria’s Secret!

Posted by Serbian Times on Monday, April 12, 2021

Svi letovi biće avionom Boeing 767-200ER u koji se može smestiti 238 putnika, od kojih je osamnaest u premium klasi, a preostalih 220 u ekonomskoj, piše specijalizovani portal ExYu Aviation.

Karte za letove već su puštene u prodaju putem web stranice ove aviokompanije, a Čikago je i ranije bio druga najprometnija ruta iz Sarajeva prema Sjedinjenim Državama nakon Njujorka.

Državljani Bosne i Hercegovine smeju ući u Sjedinjene Države s važećom vizom i negativnim testom na koronavirus, dok američki državljani takođe mogu ući u Bosnu i Hercegovinu s negativnim PCR testom.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Klix.ba
Foto: Pexels

Advertisement