Chicago
43°
Partly Cloudy
6:36 am7:13 pm CDT
Feels like: 37°F
Wind: 10mph ESE
Humidity: 50%
Pressure: 30.15"Hg
UV index: 4
FriSatSun
59/37°F
39/30°F
55/43°F

Published 1 year ago

By Antonije Kovačević

PROLEĆE JE, A VAMA TREBA IMUNITET: Šta je to što raste u Sibiru, a sprečava i leči više od 50 bolesti!

Prethodne dve godine koliko je trajala pandemija korona virusa ključna tema kada je zdravlje u pitanju bila je – IMUNITET! Možemo li ga steći prirodno, pravilnom ishranom i zdravim životom, ili moramo da ga obezbedimo unošenjem veštačkih materija u organizam, poput lekova i vakcina.

Doktori starog kova će vam uvek preporučiti ovu prvu varijantu. Zdravo se hrani, zdravo živi, zdravo misli i bolest će te mimoići! Ili ćeš, ako se već razboliš, puno lakše i brže ozdraviti i vratiti se normalnom životu.

Kada govorimo o onome što možemo naći u prirodi a već je vekovima dokazano kao najjači preparat za podizanje imuniteta onda je na prvom mestu svakako – ARONIJA. Ova čarobna biljka danas raste i uspeva u raznim delovima sveta, ali najveću moć u očuvanju zdravlja ima ona koja sazreva u Sibiru, tzv. SIBIRSKA ARONIJA.

Upravo od te, najkvalitetnije sibirske aronije nastaju preparati ARONIA TREASURE. Koristeći iskustvo starih travara i naučna dostignuća, spravljaju se sokovi za dobro čoveka, uz poštovanje svih prirodnih zakonitosti.

Da vidimo koja sve stanja i bolesti možete preduprediti koristeći aroniju…

BORBA PROTIV SLOBODNIH RADIKALA, BOLESTI SRCA I DIJABETESA

Proleće je doba godine kada smo podložniji sezonskim bolestima i teže podnosimo delovanje slobodnih radikala koji napadaju ćelije našeg tela i uzrokuju njihovo uništavanje. Slobodne radikale i oksidativni stres, stručnjaci povezuju sa kardiovaskularnim bolestima, dijabetesom, raznim vrstama karcinoma, starenjem, Parkinsonovom i Alchajmerovom bolešću, a taj se spisak, nažalost, stalno dopunjuje.

VIŠESTRUKA PRIMENA: Aronija je prirodni lek i do sada je pomogla mnogima

Protiv slobodnih radikala najvažniju ulogu imaju antioksidansi. Antioksidansi su molekuli koji stabilizuju i sprečavaju pokretanje oksidativnog stresa koji uzrokuje oštećenje ćelija.

Njihovi izvori nalaze se u raznom voću i povrću, u manjoj ili većoj meri, a naučno je potvrđeno da je biljka koja ima najviše antioksidanasa – SIBIRSKA ARONIJA.

OVDE MOŽETE PROČITATI ISPOVESTI PACIJENATA KOJI SU KORISTILI SOKOVE OD SIBIRSKE ARONIJE U LEČENJU SVOJIH BOLESTI!

Ona sadrži vitamin A, B1, B2, B6, niacin-B3, pantotensku kiselinu-B5, folnu kiselinu-B9, C, E, K, zatim gvožđe, cink, kalcijum, kalijum, molibden, mangan, fosfor i jod, i niske doze šećera glukoze i fruktoze, biljne masti, amino kiseline, organske kiseline i antioksidanse polifenole.

U studijama i eksperimentima koji su rađeni, Sibirska Aronija i sok od Sibirske Aronije pokazali su znatno veću antioksidativnu moć u odnosu na drugo voće i njihove sokove. U.S. Department of Agriculture (USDA) precizirao je ORAC (Oxygen Radical Absorbanc Capacity) vrednost Sibirske Aronije od 16,062 μmolTE/100g voća, što je najveća vrednost u odnosu na do sada ispitano voće i povrće.

BORBA PROTIV UPALA

Zapaljenje – inflamacija – predstavlja odgovor živog tkiva na štetne faktore u nama i oko nas.

Ovaj vitalni zaštitni mehanizam, kojim organizam pokušava da se oslobodi uticaja pogubnih agensa ili da lokalizuje oštećenje, obuhvata niz promena koje se odigravaju u krvnim sudovima, krvi i ćelijama. Zapaljensku reakciju mogu da izazovu fizički nadražaji kao što su toplota, hladnoća, jonizujuća zračenja i mehanička oštećenja, a od dužine i intenziteta njihovog delovanja zavisiće obim promene u tkivima. I hemijska jedinjenja, kao što su kiseline, baze i neke toksične supstance i lekovi, izazivaju akutnu inflamaciju.

IZ NETAKNUTE PRIRODE: Sibirska aronija koja se koristi za ceđenje sokova “Aronia Treasure” raste 500 km od prve fabrike

Velika većina nabrojanih uzroka izaziva ubrzano stvaranje reaktivne vrste kiseonika (ROS) i reaktivne azotne vrste (RNS) sa jedne, i smanjenu sintezu endogenih antioksidativnih enzima i molekula sa druge strane. Kao rezultat dolazi do aktivacije proinflamatornih enzima, citokina i interleukina.

SIBIRSKA ARONIJA ima izuzetno antiinflamatorno delovanje koje je potvrđeno u više naučnih i medicinskih studija širom sveta.

ANTIKANCEROGENO I DRUGA BLAGOTVORNA DEJSTVA

Posle nuklearne havarije u Černobilu, Sibirska aronija se davala ugroženom stanovništvu kako bi se sprečile posledice radijacije. Redovno konzumiranje doprinosi jačanju imuniteta i sprečava razvoj bakterijskih i virusnih infekcija u organizmu. Svojim dejstvom Sibirska aronija ublažava alergijske bolesti. Pored toga, ostvaruje UV i IC protektivno delovanje, čime se podupiru odbrambeni mehanizmi kože od zračenja.

OVDE MOŽETE PROČITATI ISPOVESTI PACIJENATA KOJI SU KORISTILI SOKOVE OD SIBIRSKE ARONIJE U LEČENJU SVOJIH BOLESTI!

Ona ubrzava zarastanje rana, sprečava starenje kože i usporava nastanak bora. Sibirska Aronija blagotvorno utiče na zdravo funkcionisanje očiju i poboljšavanje vida, čak i u slučaju već razvijenih određenih poremećaja vida, ublažava glavobolje i migrene, i deluje neuroprotektivno.

SPREČITI I LEČITI: Korištenje Sibirske aronije znatno smanjuje rizik od malignih obolenja, ali pomaže i u borbi protiv bolesti

Kancer je kuga 20 i 21.veka a konzumiranjem Sibirske aronije može se značajno SMANJITI RIZIK od nastanka raka, ali i USPEŠNO BORITI PROTIV najrazličitijih MALIGNIH BOLESTI.

Sibirska Aronija sprečava mutiranje ćelija, usled kojih dolazi do kancerogenih obolenja. Njeni aktivni principi indukuju apoptozu tumorskih ćelija zaustavljanjem G1/G0 i G2/M faze ćelijske deobe.

Dodatno, Sibirska Aronija smanjuje kiselost organizma, što je preduslov za nastanak malignih obolenja.

Zbog organski vezanog gvožđa, prisustva dovoljnih količina vitamina C i folne kiseline, sibirska aronija u kratkom vremenskom roku reguliše krvnu sliku i smanjuje broj leukocita.

ARONIA TREASURE – BORAC ZA VAŠE ZDRAVLJE

Sokovi ARONIA TREASURE dobijaju se od SIBIRSKE ARONIJE koja raste na severu evroazijskog kontinenta na temperaturama koje su većim delom godine ispod 0 stepeni Celzijusovih, na prostoru udaljenom najmanje 500 kilometara od prvih industrijskih zona.

SADA MOŽETE DA IH NABAVITE I U AMERICI: Sokovi Aronia Treasure bez vode, aditiva, šećera, emulgatora i glutena

Oba soka su od 100% ceđene aronijebez dodavanja vode, aditiva, konzervanasa, emulgatora, šećera, a takođe ne sadrže ni gluten. 

Pored Srbije i niza drugih zemalja, sokovi Sibirske aronije sada su DOSTUPNI I NA AMERIČKOM TRŽIŠTU. Više informacija o samim proizvodima, načinima kupovine, prodajnim mestima možete pronaći OVDE!

Tekst: Serbian Times Foto: ArmedinaUSA

YOU MAY LIKE

SRBIN KAMIONDŽIJA PREŽIVEO STRAŠNU NESREĆU U AMERICI: Aleksandru davali samo 10% šansi da preživi, ali on je uspeo, tri ćerke ga čekaju da se vrati kući!
DIRLJIVA ISPOVEST ANE IZ ČIKAGA: Prešla je težak put da bi ostvarila svoje snove - postala majka i glumica (VIDEO)
"NE UŽIVAM VIŠE U KOŠARCI, IMAM PUNO PROBLEMA": Luka Dončić neprepoznatljiv, otvorio dušu i iskreno priznao! (VIDEO)
GUDELJ JE 5 MINUTA BIO KLINIČKI MRTAV: Lekari spasili život srpskom fudbaleru, evo u kakvom je sada stanju!
USTAŠAMA U INAT: Hrvatska poslanica pocepala „srpsko stablo“ i postala heroj dana!
PONOS DIJASPORE: Srpkinja iz Las Vegasa proglašena za najlepšu tinejdžerku Amerike! (FOTO, VIDEO)
NASMEJAO SRBIJU DO SUZA: Kanađanin prvi put probao sarmu i kajmak i napravio neoprostivu grešku! (VIDEO)
OSNOVANA FONDACIJA "LUKA JOVOVIĆ": Za pomoć svima koji su izgubili voljene u saobraćaju, a nisu dočekali pravdu koju zaslužuju!