Chicago, IL
32°
Sunny
6:33 am5:34 pm CST
Feels like: 28°F
Wind: 4mph SE
Humidity: 54%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 1
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
34°F
32°F
32°F
32°F
32°F
SunMonTueWedThu
55°F / 37°F
59°F / 50°F
63°F / 36°F
41°F / 21°F
43°F / 30°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

PRESTAO DA SE JAVLJA NA TELEFON: Marcela Brozovića tužio klub koji se zove po njegovom kafiću!

Marcelo Brozović česta je tema ovih dana u medijima, ali u Hrvatskoj se njegovo ime našlo na naslovim stranama iz sasvim bizarnog razloga – tužio ga je klub koji nosi ime po njemu!

Brozović je sa futsal klubom, koji nosi njegovo ime – „Gorica – Epic Brozo“ potpisao ugovore o donaciji, ali te ugovore nije ispoštovao pa je prestao ljudima iz kluba da se javlja i na pozive.

U razgovoru za Germanijak, prvi čovek ovog kluba Igor Mostarlić potvrdio je da je klub nakon svega odlučio da podnese tužbu:

„Istina je. Nakon što nas je po ko zna koji put ignorisao, odlučili smo da sudskim putem naplatimo potraživanja u iznosu od pola miliona kuna (oko 66.300 evra, prim.aut.)“.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Radi se o tri ugovora o sponzorstvu klubu koji nosi ime Brozovićevog kafića, a do sada je na račun stigla samo šestina novca, oko 100.000 kuna.

„Zapravo nigde ne piše da mi moramo tako da se zovemo. Hteli smo da mu izađemo u susret, da mu damo na važnosti iz zahvalnosti. Priču o sponzorstvu pokrenula je njegova porodica, a na kraju nam je to donelo više štete nego koristi. Iskreno, najsrećniji bih bio da se javi, da sednemo i da se kao ljudi dogovorimo i da nam plati ono što je obećao svojim potpisom. I da onda idemo svako na svoju stranu. Bez kamata, bez ijednog evra više nego što piše na papriru“, zaključio je Mostarlić.

POVEZANE TEME:

NIJE DO ĆEVAPA: Mekdonalds otišao iz BiH zbog “bentlija” na račun firme!

ZATO GA ZOVU DŽOKER: Jokić sočno opsovao i nasmejao celu Ameriku! (VIDEO)

NAPAD NA SVETINJU: U Vukovaru porušeni spomenici na srpskom groblju!

Izvor: Sport Klub
Foto: Printscreen Instagram @ marcelo_brozovic

YOU MAY LIKE