Chicago, IL
37°
Cloudy
5:59 am7:38 pm CDT
Feels like: 34°F
Wind: 7mph WNW
Humidity: 54%
Pressure: 30.2"Hg
UV index: 0
5 am6 am7 am8 am9 am
36°F
36°F
36°F
39°F
43°F
MonTueWedThuFri
64°F / 52°F
61°F / 37°F
43°F / 37°F
55°F / 46°F
57°F / 57°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

SNIMAK KOJI REŠAVA SLUČAJ? Isplivao čvrst dokaz protiv Brajana Volša, zbog ovoga je uhapšen!

Na društvenim mrežama pojavio se dokument koji bi možda mogao da reši slučaj nestale Beograđanke Ane Volš.

Naime, isplivao je policijski izveštaj u kom se navodi da se javio muškarac koji tvrdi da ima snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi Brajan Volš.

Izveštaj se odnosi na 8. januar, a muškarac sa snimcima je zapravo komšija bračnog para Volš.

Kako se može videti, u policijskom dokumentu piše da je muškarac pozvao policiju Kohaseta u vezi sa slučajem nestale Ane Volš.

-Ima kameru u dvorištu koja bi mogla da pokaže ukoliko se dogodio incident – piše u policijskom izveštaju i dodaje se da se komšija tada vratio sa odmora, pa se pretpostavlja da se zbog toga nije ranije oglasio.

Spekuliše se da li je upravo taj snimak doveo do hapšenja Brajana Volša. Podsetimo, Brajan je uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu nestanka svoje supruge.

U njihovoj kući su pronađeni tragovi krvi, kao i oštećeni okravljeni nož, a na deponiji u Pibodiju i testera, sekira, sredstva za čišćenje i tepih, takođe i tragovi krvi.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Ana je, inače, bila menadžerka luksuzne stambene zgrade u Vašingtonu u koju su se infliltrirali lažni federalni agenti, a stanovnici kažu da je skrivala informaciju o bizarnom slučaju. Jedan od stanara zgrade nije imao lepe reči za Beograđanku i nazvao je “vukom u jagnjećoj koži”.

Volš, majka trojice dečaka, poslednji put je viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara, kada je trebalo da ode na lokalni aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington. Njena kompanija je prijavila njen nestanak policiji 4. januara, nakon što je, prema rečima branioca Brajana Volša, kontaktirao firmu i pitao gde se Ana nalazi. Ali u danima između Aninog nestanka i prijave nestale osobe, Brajan Volš je navodno lagao o tome gde se kretao. Brajan Volš je uhapšen i optužen za dovođenje u zabludu policijske istrage. Tokom pojavljivanja Brajana Volša na sudu u vezi sa optužbama, naloženo mu je da bude zadržan uz kauciju od 500.000 dolara u gotovini.

Ana Volš, žena iz Srbije koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, majka je troje dece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Ana je po profesiji agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi.

Rođena je u Beogradu, a u Sjedinjene Američke Države se preselila 2005. godine i počela da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila je kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu. Godine 2008. živi i radi u Njujorku posle čega se seli za Boston, gde postaje stalnozaposlena na mestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gde je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili.

Ana i Brajan Volš su se sreli kao po scenariju iz romantičnog filma. Upoznali se sasvim slučajno tako što je ona otišla da očisti njegov stan. Tada je počela njihova ljubavna priča.

Brojni prijatelji koje je stekla su šokirani njenim nestankom i razvojem događaja. Njen suprug je uhapšen zbog optužbi da je navodio istražitelje na pogrešan trag i nasmejan je otišao u sudnicu, gde je suočen sa dokazima tužioca koji se navodno kose sa njegovim iskazom.

POVEZANE TEME:

BRAJAN VOLŠ IZLAZI PRED SUD: Otkriveni novi dokazi u vezi signala Aninog telefona!

GDE SE NALAZE DECA ANE VOLŠ? Hoće li pripasti baki, Aninim drugaricama ili hraniteljskoj porodici?

ODBIJA DA POLICIJA UZME DNK DECE: Suprug nestale Ane krije dokaze!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Instagram @anawalshe

YOU MAY LIKE