Connect with us

Srbija

SRPSKA KARATISTKINJA NEMA NOVCA ZA ODLAZAK NA SVETSKO PRVENSTVO: Još samo dva dana ostalo da sakupi 1.735 evra

Published

on

Takmičenje se održava od 23. do 27. oktobra u Santjagu, a nagrađivanoj članici kluba “Šampioni” iz Banje Koviljače potrebno je još 1.735 evra da bi otišla na ovaj planetarno važan događaj za sve karatiste sveta

Brankica Negovanović, reprezentativka Srbije u karateu iz Banje Koviljače, obratila se javnosti za hitnu pomoć sa samo jednim ciljem – da uspe da sakupi dovoljno novca kako bi mogla da otputuje na svetsko prvenstvo u Čileu.

Takmičenje se održava od 23. do 27. oktobra u Santjagu, a nagrađivanoj članici kluba “Šampioni” iz Banje Koviljače potrebno je još 1.735 evra da bi otišla na ovaj planetarno važan događaj za sve karatiste sveta.

-Ako ovaj novac ne sakupim do polaska 20. oktobra, moje mesto će zauzeti neka druga sportistkinja koja nema dobre rezultate, ali ima novca – rekla je prelepa kadetkinja koja godinama nastupa pod srpskom trobojkom.

Brankica objašnjava da je veliku podršku dobila od Karate federacije Srbije, koja je donirala jedan deo sredstava – 1.265 evra, ali naglašava da to nije dovoljno i da je neophodno sakupiti još 1.735 evra.

Ako ovaj novac ne sakupim do polaska 20. oktobra, moje mesto će zauzeti neka druga sportistkinja koja nema dobre rezultate, ali ima novca

Kadetkinja Negovanović

Moji roditelji i klub nisu u mogućnosti da sami isfinansiraju moj odlazak, jer su već dosta novca uložili u moje pripreme i kontrolne mečeve. Zbog toga je moj odlazak doveden u pitanje – poručila je karatistkinja.

Ona je zamolila da svi koji mogu da pomognu, novačna sredstva uplate na račun Karate kluba “Šampioni” Banja Koviljača.

Br. računa: 205-177745-62

SA OCEM I TRENEROM: Ponosni

Iz Federacije su saopštili da se unapred zahvaljuju na odazivu koji će znati da cene, posebno talentovana sportistkinja Brankica Negovanović spremna da da maksimum na predstojećem nadmetanju u Čileu i tako na najbolji mogući način prezentuje Srbiju i grad Loznicu.

TEKST: S.I./Serbian Times, FOTO: Privatna arhiva

Advertisement