Connect with us

Amerika

POZNATA NOVINARKA PRVI PUT ZAPLAKALA NA TV: Šta se desi kad guverner pusti očuha ubicu na slobodu!

Published

on

Voditeljka Foks Njuza Dana Perino rasplakala se dok je razgovarala sa ženom koja je žrtva porodičnog nasilja, a čiji je suprug nakon što ih je napustio, ubio njenog osamnaestomesečnog sina iz vatrenog oružja. Osumnjičeni koji se već teretio za krivično delo, pušten je na slobodu do saslušanja bez prethodnog plaćanja kaucije.

Kasandra Taner Miler je bila kod kuće sa devetogodišnjom ćerkom i sinom kada je očuh Kristofer Majkl Miler upao u njihov dom 21. septembra 2019. godine i ubio njenog sina, prenosi Foks Njuz.

Iako su Taner i njena ćerka uspele da pobegnu , osamnaestomesečni sin je izgubio život , nakon što je Kristofer ispalio 10 hitaca u glavu deteta.

LJUDSKA SVIREPOST: Osamnestomesečno dete u rukama očuha zločinca

Nakon razgovora sa majkom, voditeljka Perino je zaplakala zbog tragedije koja je zadesila ovu porodicu i zahvalila joj se na tome što je podelila priču sa javnošću, u nadi da će ovo dopreti i do guvernera Ilinosa Pritzkera.

Perinova je primetila da se ova priča na žalost ponavlja širom zemlje i dodala: „Razumem da postoji zabrinutost da bi plaćanje kaucija najviše uticalo na najugroženiji segment stanivništva, ali takođe postoji bojazan da bi ovakve tragedije mogle da se ponove“.

Miler je pušten iz zatvora bez plaćanja kaucije, pod uslovom da će se vratiti na saslušanje.

PROČITAJTE JOŠ:

TRIJUMFALNI POVRATAK TRAMPA: Možda se vratim 2024. da po treći put pobedim demokrate!

SKORO 2.000 MILIJARDI DOLARA: Donji dom kongresa SAD usvojio novi paket pomoći!

DOŽIVOTNA: Srbin iz Nemačke dobio maksimalnu kaznu zbog ubistva devojke

Majka ubijenog deteta se nedavno sastala sa guvernerom Illinoisa J.B.Pritzkerom u nadi da će ga odvratiti od potpisivanja HB 3653, ali on je ignorisao njen zahtev i odobrio oslobađanje bez naplate kaucije.

Republikanska stranka u Ilinoisu nije saglasna sa demokratama u odredbi da osumnjičeni izdejstvuju slobodu bez plaćanja kaucije i oni ne kriju zgroženost zbog potpisivanja ovog zakona koji predstavlja potpuni napad na javnu bezbednost građana.

Kao što je primetio Foks Njuz, Pritzker je taj zakon branio kao „značajan korak ka uklanjanju sistemskog rasizma koji muči naše zajednice, našu državu i našu naciju i približava nas istinskoj sigurnosti, istinskoj pravičnosti i istinskoj pravdi“.

Izvor: Daily Wire Foto: Pinterest, Wikipedia

Advertisement