Connect with us

Dijaspora

POSLEDNJI POZDRAV: Prijatelji odaju počast preminulom Milošu Marjanoviću

Published

on

Prijatelji tragično nastradalog Miloša Marjanovića (34), koji je za vikend poginuo u nesreći motornog broda u državi Mizuri, okupiće se u subotu u 12h da mu odaju poslednju počast u prostorijama kompanije “Mile Repair” na 7000 Wolf Rd (Indian Head Park), u kojoj je Marjanović inače i radio.

“Poštovani prijatelji, ovim putem vas pozivamo da prisustvujete pomenu koji dajemo našem tragično nastradalom prijatelju Panči. Na ovaj način želimo da mu odamo počast i ispratimo ga kako dolikuje. Unapred zahvalni”, piše u poruci koju su potpisali Pančini prijatelji.

Da podsetimo, do nesreće je došlo nakon što se brod, u kome je pored Marjanovića bilo još pet srpskih državljana sa prebivalištem u regionu Čikaga, zakucao u kamenje u plitkom delu reke. Marjanović je na mestu poginuo od posledica udarca.

Ostali putnici prebačeni su sa mesta nesreće u bolnicu. Svi sem dvoje su u međuvremenu pušteni. Jedan srpski imigrant nalazi u Odelenju intenzivne nege, u teškom stanju, ali više nije životno ugrožen, dok će drugi biti otpušten sa lečenja sutra.

Miloš Marjanović, rodom iz Leskovca, živeo je u čikaškom predgrađu Brukfild, gde je radio kao mehaničar za popravku kamiona. U Čikagu živi i Marjanovićev rođeni brat, koji će, kako saznajemo, Miloševo telo tokom sutrašnjeg dana dopremiti iz Mizurija, nakon čega bi posmrtni ostaci trebalo da budu prebačeni za Srbiju, gde će biti sahranjen.

Piše: Serbian Times Foto: Privatna arhiva

Advertisement