Connect with us

Amerika

POPULARNOJ VODITELJKI PREKIPELO: Zbog rasizma prema belcima ispisala decu iz škole i napustila Njujork!

Published

on

Nezavisna novinarka Megin Keli ispisuje svoju decu iz škole i napušta Njujork, nakon što je škola koju su njena deca pohađala promovisala poziv za “reformisanje bele dece” i optužila belce da “uživaju u svojoj izopačenosti koju štiti država” kao i da ubijaju crnce.

Кeli, koja je osnovala Devil May Care Media, pročitala je u svom podkastu “The Megyn Kelly Show” pismo koje su školski upravnici podelili roditeljima i nastavnicima u ovoj školi. Кeli je rekla da su ona i njen suprug ispisali decu iz škole i napustili Njujork zbog programa rasne i socijalne pravde u gradskim školama koji je potpuno “van kontrole” .

“To je van kontrole na toliko nivoa, i nakon godina opiranja, napustićemo grad. Ispisali smo naše dečake iz njihove škole, a i naša ćerka će uskoro napustiti svoju. Škole su uvek bile krajnje levičarske, što se ne poklapa sa mojom ideologijom, ali zapravo za to me nije ni briga. Većina mojih prijatelja su liberali, u redu je. Potičem iz porodice demokrata”, rekla je Keli.

„Uopšte me ne vređa ideologija i u nekim stvarima naginjem levo, ali oni su ispali iz koloseka. Mislim, totalno su odlepili”, nastavila je Keli. “Ovog leta, nakon Džordža Flojda, oni su cirkulirali među grupom za raznolikost – koja uključuje bele roditelje poput nas, ima ljudi koji žele da budu saveznici i ostanu prilagođeni onome što možemo da uradimo – članak, a zatim su ga recirkulirali i želeo da ga pročita svaki član fakulteta “.

Keli je ispričala kako je škola posle smrti Džordža Flojda, podelila roditeljima pismo koje je napisala Nalia Veber, izvršna direktorka “Orleans Public Education Network”.

Keli je otkrila sadržaj pisma u kojem se tvrdi da su bela djeca u Sjedinjenim Državama indoktrinirani rasisti. Ispostavilo se da je pismo zapravo verzija bloga koji je Veber napisala za Education Post u junu.

Кeli je pročitala odlomke u kojima piše sledeće:

“U svakoj školi sedi bela policija.

Oni radosno upijaju svoju ispranu istoriju koja umanjuje holokaust nad starosedeocima i Afrikancima u Americi. Oni rado veruju kako njihovi potpuno beli prostori postoje kao stvar ličnog napora i spremno koriste nasilje nad crnim telima da bi ti prostori ostali beli.

Dok crna tela pod nasiljem belih ruku padaju poput mušica, kako na bilo koji način možemo zaključiti da su belci u redu?

Belu decu puštaju na miru i ne uznemiravaju ih u njihovim školama, domovima i zajednicama, dozvoljavaju im da se udruže, da napreduju i zaštite sistem koji oduzima crncima život.

Dosadilo mi je da belci uživaju u svojoj izopačenosti koju štiti država, gušeći crni život bez posledica.

Gde je hitna školska reforme za belu decu koja su indoktrinirana za ubijanje crnaca i zaštićena od posledica?

Gde su vladini izveštaji koji istražuju kako bele majke odgajaju decu koja su kulturno osakaćena i koja misle da je ubijanje crnaca u redu?

Gde su nacionalne konferencije, bele knjige i politički stavovi o patologiji belaca u školama?

Ovog puta ako zaista želite da promenite živote crnaca – i ne morate ponovo da protestujete zbog ovog sranja – reformišite belu decu. Jer, tu je problem – u tome što su bela deca odgajana od ranog detinjstva za nasilje nad crncima bez kajanja i odgovornosti.”

Izvor: Daily Wire
Foto: Printscreen YouTube / Megyn Kelly

Advertisement