Connect with us

Amerika

POMOZITE MANASTIRE NA KOSOVU: U prodaji kapitalna monografija “Zadužbine Kosova i Metohije” na srpskom i engleskom (FOTO + VIDEO)

Published

on

Serbian Times će vam u narednim mesecima predstavljati neke vrlo značajne knjige o srpskoj duhovnosti, tradiciji i nasleđu.

Prva u nizu je svakako i jedna od najvrednijih.

Monografija “Zadužbine Kosova i Metohije” (“The Christian Heritage of Kosovo and Metohija: The Historical and Spiritual Heartland of the Serbian People”) živo je svedočanstvo o istrajnom nastojanju Srpske Pravoslavne Crkve da očuva izuzetnu duhovnu i materijalnu kulturu, svoje vekovne spomenike i sačuva hrišćansko nasleđe Kosova i Metohije.

KOSOVSKO BLAGO U JEDNOJ KNJIZI: Tvrdi povez, 1120 strana u koloru, preko 1.000 fotografija vredne istorijske i duhovne zaostavštine

Knjiga je štampana u dve verzije, na srpskom i engeskom jeziku, tvrdog je poveza i u punom koloru (formata 23×30 cm), na 1.120 stranica, ilustrovana sa preko 1.000 kolor reprodukcija svih važnijih istorijskih ličnosti, manastira, crkava, fresaka, ikona i umetničkih dela vrhunske vrednosti. Pakovana je u luksuznu kartonsku kutiju.

NA SRPSKOM I ENGLESKOM JEZIKU: Pravi izbor za kućnu biblioteku, ali i vredan poklon

Ova monografija, koju svaki srpski dom u Americi i dijaspori širom sveta treba da ima, svakako je i izvrsno svedočenje za Vaše prijatelje kojima je srpski i hrišćanski karakter naše svete kosovskometohijske zemlje gotovo sasvim nepoznat. 

Cena ovog kapitalnog dela je samo 85$. Ukoliko poručite oba izdanja, na srpskom i engleskom jeziku, dobićete ih sa velikim popustom za samo 120$.

Napominjemo da kupovinom ove monografije postajete darodavac i svojevrsni zadužbinar i pomažete da sačuvamo zadužbine Kosova i Metohije! Knjiga je izdanje izdavačke kuće “St. Sebastian Orthodox Press” Eparhije zapadnoameričke i novac od njene prodaje ide direktno za pomoć manastirima i crkvama na Kosmetu.

Za naručivanje knjige i više informacija pozovite na telefone: +1 (626) 493-2166 (pozivi iz inostranstva preko vibera) / +1 (626) 289-6091 ext 3 ili pišite na e-mejlove: info@sebastianpress.org/ rbojovic@sebastianpress.org.

Druga, takođe vrlo vredna izdanja kuće “St. Sebastian Orthodox Press” možete da pogledate na web stranici www.sebastianpress.org.

Piše: Serbian Times Foto: St. Sebastian Press

Advertisement