Connect with us

Amerika

POKLONILI SE HRISTU, U INAT ZABRANAMA: Više od 12.000 ljudi prkosi guverneru Kalifornije (VIDEO)

Published

on

Više od 12.000 hiljada ljudi, različitih rasa i etničkog porekla, okupilo se po velikoj vrućini kako bi se pokloni Isusu Hristu, ispred Kapitola u Sakramentu u Kaliforniji.

Hrišćani su to učinili uprkos guverneru Gevinu Nevsomu, demokratskom guverneru odgovornom za zatvaranje mnogih crkava širom države.

Levičarske novine Sacramento Bee primetile su da većina prisutnih nije nosila maske i nije poštovala obavezne mere koje je propisao guverner.

Međutim, se nisu okupili ni kako bi udovoljili ovom listu, ni guverneru Nevsomu. Okupili su se kako bi se poklonili Isusu.

“Amerika je osnovana na principu slobode veroispovesti”, rekao je Šon Foht, organizator skupa ‘Poklonimo se’, i dodao: “Političari mogu pisati saopštenja za štampu. Oni mogu pretiti. Mogu da zatvore parkove. Mogu da postave ograde. Ali oni ne mogu da spreče Crkvu Hristovu da se pokloni Jedinom Istinitom Bogu”.

Među zvaničnicima koji su prisustvovali skupu bio je i državni senator Šenon Grouv, republikanac iz Bejkersfilda.

“Klanjaćemo se kako se nikada ranije nismo klanjali, i izjavljujem da će, nakon što se večeras sve ovo završi, ono što ostane će zasititi ovo tlo i preliti se u tu zgradu“, rekao je Grouv na skupu i dodao: “A kada uđe u tu zgradu, dodirnuće svako srce u koje uđe. Bog vas blagoslovio, poklonimo se! “

Sacramento bee piše kako bi trebalo da je Grouvu zabranjeno prisustvo skupu, jer bi republikanci trebalo da budu u karantinu zbog straha od kineskog virusa.

Izvor: Todd Starnes
Foto: Verski skup u Sakramentu / Printscreen Twitter @seanfeucht

Advertisement