Chicago, IL
81°
Partly Cloudy
5:24 am8:09 pm CDT
Feels like: 82°F
Wind: 14mph SW
Humidity: 52%
Pressure: 29.79"Hg
UV index: 2
6 pm7 pm8 pm9 pm10 pm
79°F
79°F
75°F
72°F
70°F
TueWedThuFriSat
86°F / 61°F
75°F / 57°F
75°F / 61°F
79°F / 63°F
73°F / 59°F

Published 10 months ago

By Serbian Times

POBEDNIK LETA: Beograđanin se kolima zaleteo na trajekt koji je isplovljavao! (FOTO)

Beograđanin se automobilom zaleteo na trajekt koji se već udaljavao od obale, ali, na sreću niko nije povređen i pričinjena je zanemarljiva materijalna šteta.

„Ja znam da vi u Beogradima nemate trajekt, ali osnovno pravilo je da kada trajekt krene, nema vise ukrcaja… Svake godine minimum jedan se zaleti“, glasi jedna objava na Tviteru, uz fotografiju automobila koji visi, oslonivši se prednjim krajem o ukrcajnu rampu trajekta, prenosi Nova.rs.

„Vijesti“ pišu da je do incidenta došlo na trajektnom pristaništu u Lepetanima, Crna Gora, oko 18 sati. Vozač automobila beogradskih tablica je umalo upao u more, pokušavajući da se po svaku cenu ukrca na trajekt „Trideseti avgust“.

Prema navodima očevidaca, vozač se, turirajući automobil, zaleteo i pokušao da se ukrca na krmenu rampu trajekta, iako je brod koji je bio pun drugih automobila već bio započeo manevar isplovljavanja.

Vozač je to, navodno, uradio uprkos tome što su ga redari Morskog dobra koji regulišu saobraćaj na pristaništu i ukrcaj na trajekte, upozorili da je ukrcaj na „Trideseti avgust“ završen i da će morati da sačeka drugi trajekt da bi prešao u Kamenare, pišu „Vijesti“.

Međutim, čim su redari okrenuli leđa, vozač se zaleteo automobilom prema ukrcajnoj rampi trajekta, iako se brod u tom trenutku, već bio počeo odvajati od obale.

Samo je brza reakcija kapetana trajekta koji je odmah zavozio krmom i tako prekinuo manevar isplovljenja broda, sprečio da automobil upadne u more, već je vozilo ostalo da visi, oslonivši se prednjim krajem o ukrcajnu rampu trajekta, ističe „Blic“.

POVEZANE TEME:

SRAMAN GEST U ZAGREBU: Na spomeniku Nikole Tesle osvanula kesa za smeće, a evo šta se u njoj nalazilo! (FOTO)

IZBACILI GA IZ ZGRADE ZATO ŠTO JE DOŠAO U ŠORCU: Bosanski penzioner se vratio u letnjoj haljini! (FOTO)

“VOLIM SRBIJU ALI SE NIKADA NE BIH VRATILA”: Gorana živi u Barseloni, za sat vremena zaradi 80 evra, a evo koliki su troškovi!

Izvor: N1
Foto: Printscreen Twitter

YOU MAY LIKE