Connect with us

sport

OŽENIO SE NIKOLA JOKIĆ: Ovo je devojka koja je u Somboru rekla ‘da’ srpskom asu! (FOTO)

Published

on

Zvezda Denver Nagetsa Nikola Jokić oženio se dugogodišnjom devojkom Natalijom Maćešić. Svečani čin upriličen je u Somboru, rodnom gradu košarkaša, a srećni par uslikan je ispred gradske pravoslavne crkve!

Nikola i Natalija su u vezi od 2013. godine, a prvobitno su planirali svadbu za jun ove godine, ali je odložena zbog pandemije koronavirusa.

I istog razloga, oni su venčanje i svadbeni ručak obeležili u prisustvu rodbine i najbližih prijatelja u Somboru. Svi ljudi koji poznaju novopečeni bračni par kažu da njihova veza važi za primer mladima kako treba graditi odnos i negovati ga radi opstanka.

Mlada je inače poreklom iz Sombora, a Nikoli je od 2013. godine najveća podrška i vetar u leđa. Ona se ne bavi javnim poslom, niti preko njega želi da se medijski eksponira za razliku od većine partnerki poznatih sportista.

Srpski reprezentativac svojevremeno je za magazin “Gloria” otkrio neke detalje o svojoj supruzi, pa je ispričao kako su se upoznali i započeli vezi pre sedam godina.

“Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili naredne pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije”, ispričao je Nikola.

Međutim, kad joj je Nikola konačno priznao šta oseća, Natalija je ostala hladna. I to ga je zaintrigiralo.

“Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala”, otkrio je svojevremeno Jokić.

Nikola i Natalija su ubrzo uplovili u ljubav, ali usledio je izazov. On je tada išao u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, gde je bila upisala psihologiju na jednom koledžu. Samo dva meseca pošto su počeli da se zabavljaju, ona je otputovala. Nikolu košarka odvela u Ameriku, a tamo ga verno bodri i prati i Natalija.

Izvor: Mediji
Foto: Printscreen Instagram / Moj Grad Sombor

Advertisement