Chicago, IL
61°
Partly Cloudy
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 8mph ENE
Humidity: 45%
Pressure: 30"Hg
UV index: 4
12 pm1 pm2 pm3 pm4 pm
63°F
64°F
63°F
63°F
63°F
TueWedThuFriSat
70°F / 63°F
68°F / 50°F
59°F / 46°F
55°F / 43°F
52°F / 41°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

OSIGURAJTE SE POVOLJNIJE DO 15.JANUARA: Do zdravstvenog osiguranja u SAD sada i bez socijalnog broja!

Ako živite u Sjedinjenim Američkim Državama, još uvek nije kasno da osigurate svoje zdravlje pod najboljim mogućim uslovima! Naime, do 15.januara traje Otvoreni upis (Open Enrollment), tokom kojeg možete ostvariti svoja prava na zdravstveno osiguranje po povoljnijim cenama koje nude osiguravajuće kuće.

-Svi koji imaju manje od 65 godina mogu se osigurati, u zavisnosti od svojih godina, zarade, mesta stanovanja, ali svakako mnogo povoljnije nego što će to biti slučaj posle 15.januara. Ono što je veoma važno istaći, naročito kada su naši ljudi sa Balkana u pitanju, jeste da sada mogu da se osiguraju i oni bez Social Security Number (SSN), kaže Dajana Gagić, ekspert Serbian Times iz oblasti zdravstvenog i životnog osiguranja i vlasnik agencije “SPICA Rising”, koja je u proteklih 23 godine svojim savetima pomogla mnogim ljudima iz dijaspore.

NE PROPUSTITE PRILIKU DO 15 JANUARA: Dajana Gagić, ekspert Serbian Timesa za zdravstveno i životno osiguranje

Valja dodati i da je 15. januar zadnji dan ne samo za upis, već i za promenu postojećih planova za osiguranje tokom 2022. godine. Posle ovog datuma, možete se upisati ili promeniti planove samo pod uslovom da se kvalifikujete za Poseban upisni period.

Ako su se promenile neke životne okolnosti, ako ste se oženili, dobili dete, promenili posao, to možete iskoristiti u svoju korist i promeniti postojeće planove za zdravstveno osiguranje. U svakom slučaju preporučujem ljudima da izdvoje malo vremena u narednih nekoliko dana i posvete se svom osiguranju, obezbede sebe i svoje porodice ili, zašto da ne, uštede novac, zaključuje naša sagovornica Dajana Gagić, koja poziva zainteresovane iz svih američkih država da joj se jave za besplatne konsultacije na telefon: (847) 873-5385.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Affordable Family Insurance / Nebojša Mijatović

YOU MAY LIKE