Chicago, IL
28°
Cloudy / Wind
6:33 am5:34 pm CST
Feels like: 12°F
Wind: 23mph N
Humidity: 74%
Pressure: 29.95"Hg
UV index: 0
2 am3 am4 am5 am6 am
27°F
27°F
27°F
27°F
27°F
SunMonTueWedThu
57°F / 37°F
63°F / 52°F
64°F / 28°F
34°F / 25°F
48°F / 34°F

Published 3 years ago

By Antonije Kovačević

OMAŽ LEGENDI: U Čikagu pala zadnja klapa filma o Tomi Zdravkoviću! BJELA: Ovo je bilo najbolje snimanje u mom životu! (VIDEO + FOTO)

“Ovo je bilo najbolje snimanje u mom životu. Hvala Vam. Pravi ste Srbi!”, izjavio je Dragan Bjelogrlić pošto je pala i poslednja klapa filma “Toma”, koji je ovog vikenda sniman na lokacijama u Čikagu. Film koji svi sa nestrpljenjem očekuju prati buran, boemski život Tome Zdravkovića, najveće legende srpske folk muzike.

Na Bjelogrlićeve reči sa oduševljenjem je odreagovala ekipa sastavljena od glumaca, snimatelja, statista, vozača, šminkera, frizera, muzičara i drugih koji su u proteklih 48 sati pomogli filmskoj ekipi koja je došla iz Beograda i San Franciska da uspešno završi film čije se emitovanje s nestrpljenjem očekuje na jesen.

Ozarena lica ljudi iz srpske zajednice dok su pozirali za grupnu fotografiju sa Bjelogrlićem, Milanom Marićem, koji u filmu tumači glavnu ulogu, Sanjom Marković koja glumi Tominu suprugu Gocu, i ostalim članovima ekipe, najbolje govori o atmosferi koja je vladala na filmskom setu.

SLIKA ZA USPOMENU I DUGO PAMĆENJE: Ekipa filma Toma posle završenog posla u Čikagu

Pored Bjele, koji se kao korežiser poslednji priključio ekipi u Čikagu, oduševljenje urađenim poslom nisu krili ni scenarista i korežiser Zoran Lisinac, producent Vladimir Lisinac, kao i jedan od najboljih domaćih direktora fotografije, Goran Goga Volarević.

Premijera filma se očekuje na jesen, tačnije 30.septembra, na 30. godišnjicu smrti Tome Zdravkovića.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Saša Lukić

YOU MAY LIKE