Chicago, IL
63°
Fair
6:10 am7:30 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 15mph SSW
Humidity: 51%
Pressure: 29.73"Hg
UV index: 0
3 am4 am5 am6 am7 am
61°F
61°F
61°F
61°F
61°F
MonTueWedThuFri
63°F / 48°F
66°F / 59°F
66°F / 50°F
57°F / 45°F
57°F / 41°F

Published 5 years ago

By Antonije Kovačević

OGNJEN KUZMIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE: Reprezentativac Srbije na kućnom lečenju!

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, pušten je u sinoć kasno na kućno lečenje posle borbe za život koja je trajala skoro dve nedelje.

Konzilijum lekara koji je i u četvrtak bio uz Ognjena i obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Ognjen svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu, objavila je Crvena zvezda.

Uz njega je i supruga Tošima Romo, Amerikanka iz San Franciska koji je upoznao tokom svog angažmana u NBA. Par se venčao 2016. godine, nakon toga dobili su prvo dete, sina Nikolaja, a zatim i ćerkicu.

A SAD OPORAVAK: Ognjen po izlasku iz bolnice

Klub se još jednom zahvalio lekarima iz Banja Luke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se pre 11 dana činilo nemogućim – a to je sanacija teških povreda i oporavak do te mere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole lekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak.

Crvena zvezda je izrazila veliko zadovoljstvo i povodom vesti koju je dobila od lekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom, da će i Bogdan sa čijom porodicom je klub bio u stalnom kontaktu, biti u petak pušten na kućno lečenje.

KK Crvena zvezda još jednom se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su u prethodnom periodu iskazivali veliku brigu i pružali ogromnu podršku Ognjenu Kuzmiću u ovoj velikoj borbi, koja je na sreću okončana velikom pobedom našeg „Kuzme“, navodi se u saopštenju sa Malog Kalemegdana.

Izvor: Kurir Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE