Connect with us

sport

ĐOKOVIĆEV I JOKIĆEV OTAC: “Zabrinut sam za Novakovo psihičko stanje”, “Nikola nema nikakve simptome”

Published

on

U istom danu, juče, okriveno je da su dvojica najboljih srpskih sportista današnjice, Novak Đoković i Nikola Jokić, pozitivni na kovid19.

Danas Srđan Đoković i Branislav Jokić otkrivaju kako se osećaju njihovi sinovi:

Srđan Đoković izjavio je da se njegov sin Novak Đoković oseća dobro, ali da je zabrinut za njegovo psihičko stanje.

Juče je objavljeno da je Novak Đoković zaražen koronavirusom, kao i njegova supruga Jelena.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov je prvi od učesnika “Adria Tour” koji je objavio da je inficiran novim virusom COVID-19.

“Zašto se to dogodilo? Zato što je čovek verovatno došao bolestan, ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na drugom mestu. Mislim da to nije u redu. Dobro, šta da se radi… Naneo je veliku štetu Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji”, rekao je Srđan Đoković u izjavi za hrvatski RTL.

“Nikome nije dobro, pa ni njemu. Nikome nije dobro zbog čitave ove situacije. Naravno da se ne oseća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva je. Iz ovoga moramo da izađemo još jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način završi”, poručio Srđan Đoković.

Branislav Jokić izjavio je da se Nikola oseća dobro i da nema simptome.

“Dobro smo svi, Nikola je dobro. Prošlo je nedelju danaTo što je imao je prošlo. Nema nikakve simptome, tu je sa nama i sve je u redu”, kratko je za Nova.rs Branislav Jokić.

Zaraze koronavirusom je odložila Jokićev povratak u Sjedinjene Američke Države.

Centar Denver Nagetsa nedavno je bio gost na oproštaju Dejena Milojevića od Mege, a na pomenutom druženju osim Jokića, boravio je i Novak Đoković, koji je takođe pozitivan na koronavirus.

IZVOR: Nova/RTL/Serbian Times FOTO: ABA liga

Advertisement