Chicago
79°
Sunny
6:46 am6:34 pm CDT
Feels like: 81°F
Wind: 9mph SE
Humidity: 60%
Pressure: 30.19"Hg
UV index: 5
SunMonTue
79/61°F
81/63°F
81/68°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

NOVE SEZONE OMILJENIH SERIJA: Gledajte “Vinovu lozu” i “Močvaru” na MTEL TV!

Zbog velike popularnosti i gledanosti, od 30.marta na male ekrane vraćaju se glavni junaci serije “Tajna vinove loze”, Vera (Sloboda Mićalović) i Vuk (Vojin Ćetković). U novoj sezoni pomenute serije moći ćemo da pratimo razvoj njihovog odnosa i ljubavi, probleme sa vinarijama i druge lične drame porodica Smiljanić i Tomović.

STARI JUNACI, NIOVI ZAPLETI: Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović u seriji Taja vinove loze

U nastavku serije imamo priliku da saznamo sve detalje o Verinoj porodici i njenoj prošlosti, kako je izgledala kao dete. Kako će Vera praviti novo vino. Veri u pomoć pri pronalasku savršene formule za proizvodnju vina stiže i glumica Rada Đuričin koja je dobila ulogu hemičarke.

DRUGA SEZONA “MOČVARE” NA TV EKRANIMA

Nastavak prve sezone serije “Močvara” donosi novu priču, nove zaplete i nove zločine koje glavni akteri moraju da reše. Ubistvo devojke po imenu Elena, neposredno nakon jedne momačke večeri, inspektora Nikolu dovodi u mirno vojvođansko mesto i uvlači ga u živote žitelja.

NOVI ZAPLETI, NOVI ZLOČINI: Inspektor Nikola suočiće se sa novim dilemama

Obe serije možete da pratite na Superstar TV kanalu koji je ekskluzivno u ponudi MTEL TV.

Kanal Superstar TV dostupan je u svim MTEL TV paketima, a na vama je samo da izaberete paket prema svojoj meri. U svim paketima nalaze se ekskluzivni TV kanali (RTS, Arena Sport, BN, OBN, Hayat i mnogi drugi) i još 270 ex-yu tv kanala, 300+ radio stanica, postoji opcija vraćanja emitovanog sadržaja do 7 dana unazad, a u Double i Max paketima dobijate besplatno pristup Video klubu. Kompletnu ponudu pogledajte OVDE.

MTEL TV usluga je dostupna u zemljama Evropske unije (izuzev Slovenije i Hrvatske), u Švajcarskoj, Norveškoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Australiji.

Izaberite sigurnu i kvalitetnu uslugu kod legalnog provajdera i uživajte u nezaboravnom MTEL TV iskustvu.

Tekst/Foto: MTEL

YOU MAY LIKE