Chicago
21°
Ведро
6:55 am4:21 pm CST
Осећај: 10°F
Ветар: 13mph SW
Влажност: 55%
Притисак: 30.25"Hg
УВ индекс: 0
СреЧетПет
41/30°F
48/36°F
41/36°F

Published 2 godine ranije

By admin

LICE ZLA: Policija objavila sliku ubice Srbina iz Čikaga! (FOTO)

Kako objavljuju američki mediji, otkriven je identitet ubice iz Čikaga, koji je ubio Srbina Nikolu Mišovića, a zatim pucao u Srpkinju iz Splita, a u pitanju je Amerikanac Džeremi Džerom Spajser. Spajser je radio u Nikolinoj firmi kao vozač, a uzrok krvavog pira je i dalje nepoznat.

Ubica je Amerikanac Džeremi Džerom Spajser, prema pisanju ABC Chicago.

Prema izjavama svedoka koji su prisustvovali ubistvu ovaj zločin bi se mogao okarakterisati i kao zločin baziran na etničkoj mržnji.

Ubica koji je Mišoviću presudio dan nakon što ga je ovaj na njegovu molbu prinio na posao prethodno je radio u drugoj kompaniji koja je smeštena u istoj zgradi, odakle je otpušten zbog nedoličnog ponašanja i neprofesionalnosti.

“Vozač je pre Nikoline firme ‘Winners Freight’ radio u firmi ‘Force’ čiji je vlasnik Makedonac. Međutim, zbog mnogo Srba koje je sretao u zgradi i na poslu on je bio ubeđen da je firma srpska, o čemu govori činjenica da je pre nego što je pucao u Nikolu vikao po hodnicima ‘Mrzim Srbe! Svi ste vi ista go..a!’”, rekao je za Serbian Times jedan od svedoka koji se zatekao u zgradi za vreme ubistva.

Podsećamo, naoružani napadač je zatim pobegao sa lica mesta, da bi ga ubrzo zatim policija pronašla nedaleko odatle, u Medison ulici. Kada je opkoljen i pozvan da se preda, osumnjičeni je naočigled policajaca pucao sebi u glavu.

„Pre nekoliko dana sam se čula sa Nikolom, bio je presrećan zbog posla i pun planova. Ne mogu da dođem sebi šta se desilo. Strašno“, u neverici je ispričala Nikolina prijateljica za Nova.rs.

Šokirana vestima o ubistvu prijatelja, kaže da ne može ni da zamisli tugu i bol Nikolinih roditelja i sestre, niti prave reči kojima može da im pruži utehu.

Nikola je prema rečima prijatelja bio dobar i vredan momak i da je u Ameriku otišao kako bi ostvario svoj ‘‘američki san‘‘. Pre odlaska radio je u kragujevačkom Fijatu, ali je imao želju da se ostvari kao poslovan čovek i pokrene svoj biznis.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Police Department

YOU MAY LIKE