Chicago, IL
54°
Clear
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 52°F
Wind: 7mph S
Humidity: 82%
Pressure: 29.93"Hg
UV index: 0
8 am9 am10 am11 am12 pm
55°F
57°F
59°F
63°F
64°F
TueWedThuFriSat
45°F / 37°F
46°F / 36°F
50°F / 41°F
48°F / 36°F
43°F / 32°F

Published 1 year ago

By Antonije Kovačević

NOLE, MAJSTORE! Đoković potvrdio: Kupujem karte Srbima za Australijen Open! Evo zašto to radim…

Sa velikim interesovanjem primljena je izjava Novaka za Sport Klub o planovima da za predstavnike srpske zajednice u Melburnu učini dostupnim karte za predstojeći Australijen Open.

U razgovoru na tu temu u Torinu, Novak za Kurir otkriva više detalja vezanih za svoj boravak u Australiji i takmičenja na kojima planira da učestvuje.

„Naravno da bih želeo da vidim što više ljudi iz srpske zajednice, koja je veoma brojna. Iskoristio bih ovu priliku da im se zahvalim na svesrdnoj podršci koju su mi dali početkom ove godine tokom mog boravka, dolazili su ispred advokatske kancelarije i ispred zgrade gde sam bio pritvoren. Njihovu podršku neću zaboraviti – i nastojaću da provedem neko vreme sa njima, poći ću da ih posetim u Melburnu. Isto planiram da uradim i u Adelajdu, gde ću igrati svoj prvi turnir sezone – i tako ću, barem kroz fizički susret, iskazati zahvalnost za izvanrednu podršku koja mi je davala utehu u tim trenucima“, prenosi nam Novak.

„Što se tiče karata, u ovom trenutu ne znam kako će se stvari odvijati i koliko karata će mi biti na raspolaganju. To će, konačno, zavisiti od turnira – koliko bih mogao da dobijem karata, koliko će karata biti dostupno kroz prodaju – ali ću se potvrditi prvenstveno iz te emocije i zahvalnosti da im na taj način što više uzvratim – i da im u što većem broju omogućim da gledaju tenis, moje mečeve i u tome uživaju“, kaže devetostruki osvajač prvog Grend Slema sezone.

Izvor: Kurir sport Foto: Instagram

YOU MAY LIKE