Connect with us

Amerika

NIKI HEJLI PORUČILA BAJDENU: Ako želite da SAD postane Venecuela, smanjite plate i budžet policiji!

Published

on

Bivša američka ambasadorka pri Ujedinjenim Nacijama Niki Hejli, javno je prozvala najverovatnijeg demokratskog kandidata na izborima u SAD Džoa Bajdena, zbog kako je rekla, popuštanja pred pritiskom svoje partije koja poziva na smanjenje novčanih sredstava koja se dodeljuju policiji.

“Ako krenemo za Predsednikom Bajdenom, izgubićemo vladavinu prava, progresivci će zaista uteći sa svim u svojim rukama, dobiće sve što žele, a mi ćemo biti sve bliži i bliži da postanemo socijalistička zemlja, koja smo se toliko snažno borili da ne postanemo”, upozorila je Hejli.

Nasuprot tome, Hejli je istakla kako je Amerika imala “prave rezultate sa Donaldom Trampom“.

“Ne morate da ga volite, ali pogledajte u retultate koje je postigao i kako je podigao kvalitet života za veliki broj ljudi”, rekla je Hejli i dodala: “A onda pogledajte Bajdenove rezultate sa predsednikom Obamom. Afričko-američka zajednica, žene, hispano populacija – niko od nas nije osećao da su ti razultati bili kao ovi sa predsednikom Trampom”, dodala je.

“Dakle, činjenice su važne. Rezultati su važni”, zaključila je.

Hejli je reagovala na izjavu Džoa Bajdena, koji smatra da je “apsolutno” potrebno preusmeriti određena sredstva sa policije i organa reda, u druge sektore.

Bivša guvernerka Severne Karoline smatra da umanjenje sredstava koja se odvajaju za policiju predstavlja ozbiljnu pretnju po SAD i američko društvo.

“Kažem vam, ako želite da se pretvorimo u Venecuelu, skrešite budžet policiji”, istakla je Hejli i dodala: “U UN-u sam videla da to što Ameriku čini posebnom i što je odvaja od drugih zemalja jeste vladavina prava. To nam omogućuje kvalitet života. To nam obezbeđuje slobodu”.

Hejli je takođe postavila pitanje kredibiliteta pokreta Black Lives Matter (BLM), koji je optužila za “Biranje i probiranje života koji su važni”.

“Zašto nisu važni života crnih policajaca koji su upucani ili osakaćeni? Šta je sa crncima vlasnicima radnji koje su spaljene? Njihov život je takođe važan”, rekla je Hejli.

Izvor: FoxNews
Foto: Wikimedia commons / Gage Skidmore

Advertisement