Connect with us

Amerika

NEZAPAMĆENO U AMERICI: Uručen nalog paru koji je branio svoj posed, oduzeta im puška!

Published

on

Zvaninici Sent Luisa navodno su uručili nalog paru koji je nedavno dospeo u žižu javnosti, kada je branio svoj dom od rulje besnih demonstranata koji su upali na njihov posed.

Policija Sent Luisa je prethodno po nalogu za pretres upala na posed Marka i Patriše MekKloski, koji su se naoružani suprotstavili demonstrantima u prošlog meseca. Policija je navodno zaplenila jednu pušku od Marka, dok je pištolj koji Patriša MekKloski drži na slici navodno kod advokata koji ih zastupa u ovom slučaju, preneo je KSDK News.

Šenon Brim sa FoxNews-a potvrdila je ovu vest.

Tužilac Harmit Dilon takođe je odgovorio na ovu vest tvitom:

Oko 300 demonstranata se ponovo vratilo na mesto incidenta u petak. Nosili su parole Black Lives Matter, “No justice, no peace”. Ipak, demonstrante je dočekalo privatno obezbeđenje, dok je par posmatrao protest sa prozora.

Mark MekKloski, koji je branio svoju privatnu svojinu naoružan automatskom puškom AR-15, rekao je lokalnim medijima posle incidenta, kako se osećao da mu je život bio ugrožen, kao i da je postojala opasnost da njegov dom bude zapaljen.

“Čak je i život našeg psa bio ugrožen. Gore od toga ne može”, ispričao je MekKloski.

Okružni tužilac Sent Luisa Kimberli Gardner, inače demokrata, tvrdi kako je MekKloski branio svoje imanje “nasilnim napadom” i da će vlasti “iskoristiti svu moć zakona Misurija kako bi odgovarao”.

Pravni zastupnik MekKlaskijevih ubeđen je da će ovakva tužba sigurno pasti pred sudom.

Izvor: DailyWire
Foto: Printscreen Youtube / M Taylor

Advertisement