Chicago
50°
Делимично облачно
6:57 am4:20 pm CST
Осећај: 45°F
Ветар: 17mph SW
Влажност: 56%
Притисак: 29.8"Hg
УВ индекс: 2
ПетСубНед
43/39°F
43/37°F
41/32°F

Published 2 godine ranije

By admin

NEMAC POTPUNO POLUDEO: Dejan zavrteo jagnje na ražnju, na njega nasrnuo naoružani komšija! (VIDEO)

Već decenijama se govori o tome koliko je teško ljudima sa Balkana da prevaziđu i prilagode se određenim ograničenjima koje važe i zemljama Zapada. Sudeći prema video snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama, ova dilema sigurno muči i jednog Dejana kojeg je Nemac napao u dvorištu porodične kuće jer je na ražnju pekao jagnje, kao što se na Balkanu radi, nad otvorenom vatrom, sa pivom u ruci.

Uznemireni Nemac sa snimka Dejanovo ponašanje vidi kao neprimereno nemačkim normama, a sasvim je moguće i da je reč o vegetarijancu ili veganu koji je agresijom odlučio da se bori protiv ubijanja i konzumiranja životinja.

Ko razume nemački mogao bi lako da prevede šta se Dejanu tačno zamera u ovoj situaciji, ali je i pominjanje Jugoslavije sasvim dovoljno da se čovek nasmeje. Komedija nastaje kada nemački komšija sa alatkom poput oružja nasrće na Dejana, sa očiglednim strahom od reakcije Jugoslovena, a Dejan se brani jednom rukom dok drugom zove policiju i prijavljuje napad.

Protivpožarnim aparatom neurotični Nemac je isprskao nesrećno jagnje koje je na kraju svoj život predalo potpuno uzalud.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Mediji
Foto: Printscreen Facebook / Milan Kuzmanovic

YOU MAY LIKE