Connect with us

Dijaspora

NAJLUĐI DOČEK U ČIKAGU! Nova 2021. uz Play band, Ljubu Zarića, DJ Spaza i šampanjac! (VIDEO)

Published

on

Ako živite u Čikagu i okolini a još uvek niste odlučili gde da provedete Najluđu noć, sigurno nećete zažaliti ako se odlučite da to bude u Nikos Banquet Hall (Bridgeview, 7600 S Harlem Ave), gde će publiku zabavljati najbolja balkanska grupa na ovim prostorima, svima dobro znani Play band, pojačan za ovu priliku sa dokazanim majstorom lakih nota Ljubom Zarićem i najpoznatijim čikaškim partimejkerom – DJ Spazom.

Novogodišnja žurka počinje već u 21 čas, a na repertoaru će se naći sve one pesme uz koje volite da pevate, plešete i razbijate čaše, od Dugmeta do Šabana, od Čorbe do Cece, i naravno, nikad prežaljeni Džej.

Osim garantovano dobre muzike i vrhunske zabave, u “Nikosu” će Vas dočekati Vaš sto na kome će biti poslužena večera sa probranim specijalitetima, tu je i open bar na kome će se cele noći služiti piće, a kada sat otkuca ponoć točiće se – šampanjac!

NEMA MIRA GDE PLAY BAND SVIRA: Pogledajte atmosferu sa nekih ranijih nastupa u Čikagu

Ceo aranžman košta samo 110$, slobodnih mesta još ima, ali je kapacitet ograničen, pa Vas savetujemo da što pre rezervišete svoje karte za nezaboravan provod, koji će, kako najavljuju organizatori, potrajati do ranih jutarnjih sati, u zavisnosti od Vašeg raspoloženja.

Rezervacije na telefone 847-343-6004 i 773-617-8000.

Vidimo se za Novu u Nikos Banquet Hall!

Piše: A.K. Foto: Privatna arhiva

Advertisement