Chicago, IL
70°
Mostly Cloudy
6:07 am7:33 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 16mph ESE
Humidity: 56%
Pressure: 29.82"Hg
UV index: 4
4 pm5 pm6 pm7 pm8 pm
70°F
68°F
68°F
70°F
70°F
WedThuFriSatSun
66°F / 50°F
57°F / 43°F
55°F / 41°F
50°F / 39°F
55°F / 41°F

Published 1 year ago

By admin

MUK I STID: Mladića snimali i ismevali na razgovoru za posao, izvršio samoubistvo zbog pritiska javnosti!

Mladen Dulić (22) presudio je sebi, ova tragedija je potresla čitav region, a pozadina priče je beskrajno tužna. Kako se navodi na društvenim mrežama, mladić je želeo da se zaposli, a poslodavac s benzinske pumpe je snimao mladića i ismevao. Video zapis se raširio društvenim mrežama, a mladić nije uspeo da izdrži pritisak javnosti, te je sebi oduzeo život.

„Jedan vredni dečak je samo tražio posao, ali nije imao sreću na tom putu (zbog video snimka koji se delio na mrežama, izvršio je samoubistvo), pa je odlučio da ide na neko drugo, neko bolje mesto, gde ima ljudi… Nadam se, da će na tom putu dobiti svoja krila i da će odleteti u raj, da mu se povređena dečja duša smiri…Mladen Dulić (dečak sa snimka), je danas zauvek otišao, a samo je tražio posao…

Zadnje što je rekao je: “Ne mogu ja ovo izdržati”. Mirno spavaj dobri dečače, neka te anđeli čuvaju“, navodi se u Fejsbuk statusu.

Kako se navodi na društvenim mrežama, mladić je na jednoj benzinskoj pumpi tražio posao gde je ismejavan. Ljudi pišu da znaju koja pumpa je u pitanju i da su prepoznali osobu koja sa mladićem razgovara.

“Ja ovog momka znam godinama. Divno dete bio. Ružno i žalosno i na dušu svakom od tih”, “Velika tuga za porodicu,počivaj u miru dobri dječače. I sramota za čitave Laktaše i za sve ljude koji su se mogli ismevati ovom nedužnom detetu koje se pokušavalo boriti u ovoj propaloj državi”, “Ismevaju se momku koji traži posao… Stvarno je vreme za atomsku”, samo su neki od komentara.

Nesrećni mladić je iz Laktaša, prenose tamošnji mediji.

„Dobio sam video, te moram da vam kažem kako moramo imati vise empatije za druge i razumijevanja i da se ovako nesto vise nikad ne ponovi. Svi znamo kako je tesko otići i tražiti posao, koliko je stresan sam intervju, da od poslodavca dobijemo razno razna glupa pitanja, ali ako još kao kolege radimo ovakve stvari onda nije dobar ishod za nikoga radnika.
Stop nasilju nad radnicima, a ovima koji su zbog snimka poslali u smrt mladog čoveka mogu poručiti „njegova smrt je vama na duši“, objavljeno je na društvenim mrežama.

Naime, na internetu je nedavno postavljen video klip pod nazivom “Molba za rad na benzinskoj pumpi” u kojoj radnik benzinske pumpe ismeva mladića dok popunjava “prijavu za posao”.

Nakon što je video klip postao viralan, ovaj mladić nije mogao izdržati ismevanje, te je odlučio da sebi oduzme život.

Radnik benzinske pumpe “Gligić” iz Laktaša, kako prenose lokalni mediji, ismevao je dvadesetdvogodišnjeg mladića koji je tražio da ispuni obrazac za “prijavu za posao”.

Muškarac je sve vreme snimao kako ismeva mladića. Postavljao mu je pitanja sa ciljem ponižavanja mladića, koji nije mogao da izdrži pritisak javnosti.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen TikTok

YOU MAY LIKE