Connect with us

Amerika

‘MISLIM DA SI BUDALA’: Britanski novinar razbesneo Trampa u eksplozivnom intervjuu! (VIDEO)

Published

on

Bivši američki predsednik Donald Tramp (75) žestoko je pobesneo na pitanje britanskog novinara, moderatora i kolumniste Pirsa Morgana, zbog čega je prekinuo i televizijski intervju i naredio televizijskoj ekipi da ugasi TV kamere, a zatim otišao.

Scenu samog incidenta objavio je sam Morgan na svom Tviter profilu. Naime, radi se o sekvenci od 30 sekundi intervjua, u kome je britanski novinar uspeo da isprovocira Donalda Trampa, piše nemački Bild.

Naime, ovaj voditelj rekao je 45. predsedniku SAD da je izgubio predsedničke izbore 2020. i da je to činjenica i da je prevario svoje birače.

A, šta je to Morgan rekao Trampu, da je ovaj tako pobesneo? Naime, Morgan je rekao u lice Donaldu Trampu da su predsednički izbori u SAD koji su održani 2020. bili “slobodi i pošteni”.

-Izgubio si!

Usledio je Trampov žestok dogovor:

-Samo budala bi to pomislila.

Morgan mu je na to odgovario:

-Misliš da sam budala?

Tramp je uzvratio:

-Da, sada mislim.

-Uz svo dužno poštovanje, niste izneli čvrste dokaze – rekao je Morgan o Trampovim tvrdnjama.

-Mislim da niste pravi za to, odgovorio je bivši predsednik, misleći na Morgana.

A, onda Tramp kaže:

-Mislim da sam veoma pošten čovek. Mnogo pošteniji od tebe, da budem iskren.

Tizer intervjua završava se tako što Tramp ustaje sa svog mesta i naređuje produkcijskom timu da ugasi kamere. Odlazeći, promrmlja sebi u bradu:

-Veoma nepošteno.

Inače, prema Morganovim rečima, Tramp je pre intervjua na Floridi dobio belešku od svog osoblja na kojoj su zabeležene prethodne negativne izjave Morgana o Trampu.

Tramp je “penio” od besa. Pošto je najavio da će pričati o svojoj rupi u golfu, Britanac je ipak uspeo da nagovori američkog milijardera da urade intervju.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Twitter @piersmorgan

Advertisement