Connect with us

sport

LEGENDA KOŠARKE STAO U ZAŠTITU NOVAKA ĐOKOVIĆA: “Čovek je sve uradio da nam pomogne, a sad svi s..u po njemu”

Published

on

“Je li bilo grešaka, naravno da jeste, ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici”, napisao je Rađa na Fejsbuk profilu

Čuveni hrvatski košarkaš Dino Rađa stao je u zaštitu Novaka Đokovića, nakon što su četvorica tenisera zaraženi koronavirusom, među njima i srpski as, a turnir Adrija tur otkazan.

Najbolji teniser sveta našao se na udaru mnogobrojnih kritika kada je Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus, a kasnije se utvrdilo da su virusom zaraženi i Novak Đoković i njegova supruga, kao i teniseri Borna Ćorić i Viktor Troicki, nakon čeka je i otkazan Adrija tur.

Neverovatna je količina sr**a  po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više po…ati. Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar deo sezone. I naravno, budi dobar, pojedi go**a.

Je li bilo grešaka, naravno da jeste, ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici”, napisao je Rađa na Fejsbuk profilu.

Nevjerovatna je kolicina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko ce ga vise pokenjat. Covik je napravija sve da…

Geplaatst door Dino Rađa official op Woensdag 24 juni 2020

Dodao je da bi, poređenja radi, trebalo pogledati kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetališta, javni prevoz itd.

“Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distanca. Ali naravno da nije baza s…. po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je reskirao svoje zdravlje da nama nešto napravi.

O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili.

Usput se vidi da smo bez obzira na status i imetak svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati preporuka. Zdravi i veseli bili”, poručio je Rađa.

IZVOR: RTS FOTO: Facebook

Advertisement