Chicago
37°
Cloudy
6:48 am7:05 pm CDT
Feels like: 28°F
Wind: 12mph N
Humidity: 94%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 1
FriSatSun
41/36°F
39/30°F
45/34°F

Published 1 week ago

By Antonije Kovačević

KAMIONDŽIJE, PAŽNJA! Otvoren najveći i najmoderniji TAG centar za servisiranje, popravku i farbanje kamiona!

Čikago i okolina su dobili novi, moderni, veliki multifunkcionalni objekat u kome će vlasnici transportnih (trucking) kompanija, owner operatori i vozači kamiona dobiti kompletnu uslugu, bilo da je u pitanju servisiranje, popravka, farbanje ili balansiranje trapa.

TAG Repair Center nalazi se u predgrađu Čikaga, Country Club Hills-u (4946 175th Street) i svojim kapacitetima pruža mogućnost da se u njemu istovremeno servisira više kamiona, a iskusna ekipa majstora i mehaničara garancija su da će posao biti završen u najkraćem mogućem roku i na zadovoljstvo mušterija.

Vlasnik kompanije Toni Đurovski kaže da je TAG Repair Center samo logičan nastavak, posle decenije provedene u transportnom biznisu sa kompanijom TAG Trans.

-Godinama smo u poslu, specijalizovali smo se u kategorijama flat bed, step deck i conestoga. Imamo dva terminala jedan se nalazi u Temple-u (Džordžija), a drugi smo danas otvorili ovde, u Čikagu. Imamo kancelarije u ova dva grada, ali i u Denveru, Kragujevcu i Makedoniji, sve ukupno oko 60 zaposlenih.

U kompaniji imamo 80 kamiona i shvatili smo da gubimo puno vremena čekajući na popravke naših vozila po tuđim radionicama, pa smo odlučili da otvorimo svoju. U njoj ćemo moći da popravljamo naše kamione, ali i da pružamo usluge kompanijama naših poslovnih partnera i svih drugih kojima zatreba pomoć. Imamo odličnu ekipu majstora, mehaničara i možemo da ponudimo kvalitetnu uslugu. Važno je da istaknem da servis vodi Darko Dimitrov, koji ima 15 godina iskustva u trucking biznisu, od čega je već 8 godina u TAG transu. Tu je i Dančo Lazarovski, iskusan menadžer voznog parka za Tag trans Inc, kome će servis u velikoj meri pomoći da održi vozni park u vrhunskoj formi, kaže Đurovski.

On dodaje još jednu prednost TAG Repair Centra, a to je velika jarda sa preko 200 parking mesta.

-Na dobrom smo položaju, nalazimo se na raskrsnici autoputeva I-80, I-294 i I-57, na 20 milja samo od centra Čikaga, na 20 milja od Džolijeta i na 20 milja od Gerija, što garantuje našim klijentima brz povratak na drum nakon intervencije, bez obzira da li putuju na Istok, Zapad, Sever ili Jug. .

SVE INFORMACIJE O TAG REPAIR CENTRU, USLUGE I CENE MOŽETE NAĆI – OVDE!

Vlasnik TAG je optimista kada je u pitanju situacija na tržištu transporta, on veruje da će aktuelna kriza ubrzo proći i da će se njegova investicija isplatiti.

-Ja sam već 16 godina u ovom poslu i on stalno ide gore-dole, kao rolerkoster, samo treba da budemo hrabri, da se držimo i pomažemo jedni druge. Naravno, i da poštujemo osnovna pravila ovog biznisa. Mi nismo imali dilemu oko ove institucije, i pored inflacije koja je udarila u nezgodno vreme i koja je naravno veća od one koja se zvanično pominje. Ali koristim priliku da ohrabrim sve one koji imaju dilemu da ulože u biznis, investicija će im se isplatiti, sto posto!

Specijalni gost na otvaranju TAG Repair Centra bio je Džejms Ford, gradonačelnik gradića Country Club Hills u kom se kompanija nalazi.

-Znači nam podrška ljudi iz lokalne zajednice. Pokazali su se kao vrlo ozbiljni ljudi, spremni da pomognu nove biznise, bilo da su u pitanju dozvole, zoning ili neka druga stvar, tako da mogu da preporučim svim našim balkanskim ljudima da otvore firme ovde, neće se pokajati, konstatuje Toni Đurovski, vlasnik kompanije TAG Trans i TAG Repair Center.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Vladimir Talijan

YOU MAY LIKE

DŽEJ LO DOLAZI U BEOGRAD! Pevačica doleće privatnim avionom na proslavu srpskog milionera, dobiće 200.000 evra za dva sata!
MLADI NIŠLIJA POGINUO U AMERICI: Izgubio život u udesu, prijatelji prikupljaju novac da vrate telo u Srbiju! (FOTO)
SRPSKA PREMIJERA KOJA JE OBORILA ČIKAGO S NOGU: Priča o ljubavi obično udavi, a ova nas je oduševila! Pogledajte zašto... (FOTO+VIDEO)
UŽIČANKA SLAVICA POSTALA SVETSKA PUTNICA: Obišla 43 zemlje, a zbog jedne stvari joj je Tajland najveće razaočaranje!
KO NE SLUŠA TIFU, SLUŠAĆE OLUJU: Bijelo dugme održalo koncert za pamćenje u Čikagu, pevali i oni koji ne govore srpski
“SAMO SKINI TO, MOLIM TE”: Milioner putnici u avionu ponudio 100.000$, pod jednim uslovom!
VRHUNAC, PO NAŠKI: Srpska reč za orgazam je nešto najlepše što ćete čuti danas!
SVI SE PLAŠE SRPSKE "DANCING LADY": Misteriozna Beograđanka koja igra u narodnoj nošnji postala svetski fenomen!(VIDEO)