Connect with us

aktuelno

KADIROV: Ne mogu biti ni na strani Srbije, ni Kosova, tu je treći huškač – NATO!

Published

on

Čečenski lider Ramzan Kadirov oglasio se u Telegramu o Kosovu i Srbiji i rekao da prati situaciju. Kadirov je napisao da je reč o veoma složenoj situaciji u kojoj postoji treća strana, podstrekač. Čečen navodi da je to NATO.

“Po ovom pitanju nije moguće stati na stranu ni Srba ni Kosovara. Ali postoji nedvosmislen i jedini stav koji i jedni i drugi treba da zauzmu. To nije vezano za politiku, već za religiju”, napisao je Kadirov na Telegramu. .

„Srbija podržala Rusiju“

Kadirov je napisao da je Srbija zemlja koja je otvoreno podržala Rusiju, kako kaže, „u borbi protiv nacizma i satanizma u Ukrajini“.

„Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kojeg dobro poznajem, odlično razume šta je NATO i kojim metodama podstiče sukobe. Ceo NATO pokušava da iskvari zemlje sa tradicionalnim vrednostima u gomilu zlih ljudi bez vere. i čast Zapadni saveznici, shvativši da njihovi planovi propadaju u Ukrajini, odlučili su da se bore protiv zarastanja rana na Balkanu.

Još je uvredljivije što su na jednoj strani, koju NATO huška, kosovski muslimani. Zvanični razlog sukoba je toliko smešan i banalan da nema sumnje u spoljno mešanje. Pre nego što su obe strane imale vremena da o bilo čemu razgovaraju, NATO već proglašava borbenu gotovost i povlači svoje snage na granicu. Dok se Balkan međusobno bore, Zapad će im dati oružje i živeti u miru. Zapamtite, korisno je da se Satanine pristalice sukobljavaju sa vernicima pod bilo kojim izgovorom“, napisao je Kadirov.

Izvor: Indeks.hr Foto: Wikimedia Creative Commons

Advertisement