Chicago, IL
55°
Cloudy
6:31 am5:35 pm CST
Feels like: 55°F
Wind: 4mph SW
Humidity: 40%
Pressure: 29.79"Hg
UV index: 0
8 pm9 pm10 pm11 pm12 am
52°F
50°F
45°F
43°F
41°F
MonTueWedThuFri
63°F / 54°F
66°F / 28°F
34°F / 23°F
46°F / 32°F
54°F / 39°F

Published 2 years ago

By admin

KADIROV: Ne mogu biti ni na strani Srbije, ni Kosova, tu je treći huškač – NATO!

Čečenski lider Ramzan Kadirov oglasio se u Telegramu o Kosovu i Srbiji i rekao da prati situaciju. Kadirov je napisao da je reč o veoma složenoj situaciji u kojoj postoji treća strana, podstrekač. Čečen navodi da je to NATO.

“Po ovom pitanju nije moguće stati na stranu ni Srba ni Kosovara. Ali postoji nedvosmislen i jedini stav koji i jedni i drugi treba da zauzmu. To nije vezano za politiku, već za religiju”, napisao je Kadirov na Telegramu. .

„Srbija podržala Rusiju“

Kadirov je napisao da je Srbija zemlja koja je otvoreno podržala Rusiju, kako kaže, „u borbi protiv nacizma i satanizma u Ukrajini“.

„Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kojeg dobro poznajem, odlično razume šta je NATO i kojim metodama podstiče sukobe. Ceo NATO pokušava da iskvari zemlje sa tradicionalnim vrednostima u gomilu zlih ljudi bez vere. i čast Zapadni saveznici, shvativši da njihovi planovi propadaju u Ukrajini, odlučili su da se bore protiv zarastanja rana na Balkanu.

Još je uvredljivije što su na jednoj strani, koju NATO huška, kosovski muslimani. Zvanični razlog sukoba je toliko smešan i banalan da nema sumnje u spoljno mešanje. Pre nego što su obe strane imale vremena da o bilo čemu razgovaraju, NATO već proglašava borbenu gotovost i povlači svoje snage na granicu. Dok se Balkan međusobno bore, Zapad će im dati oružje i živeti u miru. Zapamtite, korisno je da se Satanine pristalice sukobljavaju sa vernicima pod bilo kojim izgovorom“, napisao je Kadirov.

Izvor: Indeks.hr Foto: Wikimedia Creative Commons

YOU MAY LIKE