Connect with us

Srbija

SLAVIŠA IMA AUTIZAM I PARALIZU: Brinući o njemu, razbolela se i njegova majka, hitno im je potrebna pomoć!

Published

on

Svetlana Jeković je samohrana majka koja živi u Čačku sa svojim teško bolesnim sinom petnaestogodišnjim Slavišom. On boluje od paralize, teško se kreće i to samo uz majčinu pomoć, ne govori i ima jači oblik autizma. 

Zbog njegovih posebnih potreba majka Svetlana mu se potpuno posvetila pa iz tog razloga ne može da nađe stalno zaposlenje.

– Svetlana nam se obratila za pomoć pošto je Slaviši trenutno potrebno nešto novca da bi obavio specijalistički neurološki pregled, kao i pregled bubrega zbog problema koji su mu se javili u poslednjih nekoliko dana. Nedostaje novaca i za plaćanje računa, za hranu, redovne terapije lekovima, kao i za osnovne potrepštine za život. Nažalost, usled dugogodišnje naporne borbe za Slavišin život i njegova majka Svetlana takođe je obolela, pa su i njoj povremeno potrebni lekarski pregledi i terapije – kazali su u Udruženju Čačana u Beogradu.

Udruženje Čačana u Beogradu, zajedno sa gradom Čačkom i Centrom za socijalni radu Čačku, već duže vreme uključeno je u pomoć porodici Jeković. Oni pozivaju sve one koji mogu i žele da novčano pomognu malom Slaviši i njegovoj majci da novčane uplate izvrše na tekući račun Slavišine majke Svetlane, prenela je RINA.

Tekući račun broj 340-0000032483334-08 Erste banka.

Izvor: Telegraf Foto: Privatna arhiva

Advertisement