Connect with us

Amerika

KAD BIOSKOPI NE RADE: Evo gde u Čikagu možete da izvedete dragu i pogledate film u Drive-In!

Published

on

Trenutno ne možete da gledate filmove u nekim od najboljih bioskopa u Čikagu, gradonačelnica Čikaga najavljuje nove restrikcije, ali zato je tu prilika da odete u bioskop a da ne izađete iz udobnosti vašeg automobila.

Drive-in bioskopi u blizini Čikaga rade cele godine i nude priliku da najbolje filmove svih vremena pogledate na džinovskom platnu, a da ne morate da nosite masku. Možete da uskočite u automobil sa prijateljima i putujete na sever do Mek Henri pozorišta na otvorenom ili se vozite do Pilsena, gde se filmovi gledaju u kompleksu za mali fudbal. Većina drive-in bioskopa u području Čikaga naplaćuje po automobilu, zabranjuju alkoholna pića i zahtevaju da gosti nose zaštitnu masku prilikom napuštanja vozila – nazovite za više detalja ako niste sigurni.

ChiTown Movies

Preuzimajući deo kompleksa “ChiTown Futbol”, ChiTown Movies vam pruža iskustvo pozorišta u Pilsenu. Sa dve projekcije svake večeri, grupe do pet odraslih mogu parkirati kola i pogledati projekciju na velikom ekranu. Uključite se u zvuk filma putem FM radija, naručite hranu u ChiTown Grilu (isporučuje se u vaš automobil) i ponesite zaštitnu masku za lice za odlazak u zatvorene toalete.

Adresa: 2343 South Throop St. Cena: 33 USD po automobilu (5 odraslih)

CHI-Together Drive-In Soldier Field

Lokalna kompanija za događaje (Fueled Events) stoji iza ove pop-up destinacije za zabavu na parkingu Soldier Fielda, koja prikazuje filmove od srede do nedelje. Ima dovoljno mesta za 375 automobila međusobno udaljenih osam stopa. Uključuje se kanta kokica, a 1 USD sa svake prodane ulaznice biće donirano Velikom čikaškom depozitaru hrane.

Adresa: 1410 S Museum Campus Dr. Cena: 55 dolara

Drive-in at Lincoln Yards

Ovaj bioskop prima samo 30 automobila, a projekcije se održavaju od četvrtka do nedelje u 20:30. Manji kapacitet omogućava veću udaljenost između automobila. Obližnji restoran “Ada Street” and “Bucktown’s Mellos Peanuts & Popcorn” nude ukusne poslastice u kojima možete uživati dok uživate u filmskim klasicima.

Adresa: 1684 N Throop St. Cena: 35 dolara

Chicago Drive-In Theater (Bridgeview)

Parking se nalazi odmah ispred stadiona “SeatGeek” u Bridgeview, a film možete pogledati na platnu dugačkom 70 stopa, u kojem ima mesta za 300 automobila. Svake večeri prikazuju se porodični filmovi u 20:30, a petkom i subotom uveče tu su i ponoćne projekcije filmova za odrasle kao što su “Reservoir Dogs” i “Superbad”. Zvuk se emituje putem FM radija, a hrana i toaleti su dostupni na licu mesta (poneti zaštitnu masku).

Adresa: 7000 S Harlem Ave Bridgeviev, IL. Cena: 30–50 USD

Chicago Drive-In Theater (Hoffman Estates)

Ljudi iza čikaškog biskopa Drive-In u ​​Bridgeview otvorili su drugu lokaciju u “Sears Centre Arena” u severnom predgrađu Hoffman Estates. SFilmovi se projektuju na ekranu od 70 stopa, zvuk se emituje putem FM radija, a dostupna je i hrana. Filmovi se prikazuju od ponedeljka do subote u 21 sat, a ponoćne projekcije sa oznakom R idu petkom i subotom.

Adresa: 5333 Prairie Stone Parkvai, Hoffman Estates, IL. Cena: 30–50 USD.

McHenry Outdoor Theatre

Od pedesetih godina prošlog veka ovo pozorište je preživelo decenije – dovoljno dugo da postane jedno od kultnih mesta za gledanje filmova. Kapije se otvaraju najkasnije do 18:30 svakog dana a ima mesta za 350 automobila. Na lokaciji postoje toaleti i mnoštvo česmi za pranje ruku.

Adresa: 1510 Chapel Hill Rd McHenri, IL. Cena: 12 USD stariji / deca 6 USD

Advertisement